vad ska jag hitta på för något?

asså just nu så har jag verkligen ingenting att göra men det brukar gå bra när jag skriver att jag inte har något att göra och då kommer jag ju nästan alltid på något men just nu så kommer jag verkligen inte på ett shiet!!:P

så det är ju verkligen inte kul:(
just nu så vet jag inte äns vad jag ska skriva om jag har verkligen något fel på min hjärna för nyss så var det någonting som jag skulle skriva om men såklart försvinner allt i emmas lilla värld:)

jag har en liten rolig nyhet om ni inte läser emma och lovisas bloggar så har dom fått en liten hundvalp idag så dom är nog riktigt överlyckliga:)
grattis tjejer:D 


 




så sööt!♥

                                                            
     
                                                                               
                                        

frågestund!

okej då var det dags gör en frågestund igen då för det var ett tag sen:P
men jag kommer svara på allas frågor om dom inte är konstiga och det bestämmer jag men dom flesta kommer att bli besvarade om några dagar:)




så då är det bara att fråga på?:)

med cornet!

hejsan nu så har cornelia(cornet)
och jag kommit hem och vi har ätit lite skorpor och så sen så sjöng vi sing star och det gick väl sådär för min röst är helt sönder typ eller det känns och hörs när jag sjunger:P
det är bara för att jag är lite röd i halsen:P
men nu så ska vi blogga och hitta på något kul:P
så vi ses♥

läxfri vecka!

den här bveckan så fick våran klass ihop över två hundra blommor för att vi har suttit tysta och läst dom gånger vi skulle göra det så då var vårat pris att få en läxfri vecka och det är jätte skönt att bara slippa tänka på nogot sånt!!
så den här veckan så kan jag ängna mkt tid åt bloggandet:P
hehe så det blir nog rätt så aktivt den här veckan om jag inte är så mkt hod kompisar så att jag bara inte hinner men jag kommer att försöka:P


                          
                                                                           hehe :P

hello kitty + snobben

asså åhh vad jag önskar mig små söta saker som hello kitty eller snobben dom är så söta asså jag har typ tre snobben pyamasar och en hello kitty pyamas:P
men man vill ju inte bara ha det utan andra sånna saker som typ pennor gosedjur eller något sånt asså i då hello kitty eller snobben elle rom det finns något annat sånt :)



                                                                     okej inte direkt dgens fynd men snart:P


chill!


åhh:)


:)


snygg;)

ses♥

Trafikljussmoothie

Om du har tröttnat på enfärgade smoothies tycker jag att du ska testa den här.

Till 1 glas behöver du:
2 kiwi
1 mango
200g hallon
3 msk vaniljyoghurt
isbitar

Mixa hallon, mango och kiwi var för sig med ett par isbitar. Häll en fruktpuré i taget i glaset, och ta lite yoghurt mellan varje lager.
mumsigt eller hur?



så vart min:P

nytt i garderoben:)

okej som ni vet så fick jag ju ett par vantar av mamma som var röda och sköna:P



snygga va?

första advent!

okej då börjar julen på ett sätt eftersom att det är första advent och nu är det inte långt kvar tills det är jul afton det är till och med mindre en än månad kvar och det är riktigt skönt sen så får vi ju såklart jul lov så det är ju också riktigt skönt:P så idag på morgonen så fick jag ett par vantar och dom var jätte sköna och så var dom röda:) dom fick jag utav mamma:P

el clasico!

okej ni kommer väl att kolla på matchen ikväll?
asså den som barca möter Real Madrid och det kommer verkligen att bli hett och det ska typ bli publiksrekord med  100 000 pers :O och det är väldigt mkt och på hockey mtcherna så är det typ bara 2-6 tusen man bara lite stor skillnad!!

och dom har typ redan börjat hata varandra genom att säga dumma saker om varandra till tidningarna och sånt specielt ronaldo i Real Madrid

citat:
ronaldo till barca: asså ingen av barcas spelare kommer att platsa hos oss i Real Madrid!

och det är väl inte särskilt snällt att säga mot även sin kompisar från landslaget om det nu spelar några där som är portugiser:P
men i alla fall:)


FC barcelona


några från Real Madrid

men det här var typ inte dom nya lagen som ronaldo och zlatan spelar i men dom flesta är ju fortfarande kvar men det finns vissa som har lagt av med fotbollen:P

här kommer en riktigt rolig bild av några barca spelare:P

haha:)

varit hos M&M

hejsan idag så har det varit en pappa och dotter dag på eftermiddagen men inte på morgonen för då var mamma hemma men hon skulle göra något på jobbet idag:(
så pappa och jag var tillsammans idag och vi tänkte först åka till farmor men det var lite förlångt att åka så vi åkte till M&M = mormor och morfar:P
och där var vi typ i tre timmar och så fick vi mat och fika plus att jag fick polkagrisar en banan smak och en orginal!
och dom ska jag ta ikväll tills den stora matchen !! asså el clasico barcelona-real madrid
och där har dom ju toppen spelare allihopa som messi zlatan och i rewal finns ju kaka och ronaldo !
så det kommer att bli fett spännande:)

ses♥


inge mera bloggning idag

okej det här var det sista inläget för idag så vi ses imorgon okej?
men hade så bra och godnatt:)



hehe:)

hur skulle jag se ut i blond?

vad tycker ni blond eller brunett?





blondin?


brunett?
hehe:)
ses♥



choklad + lördag + blogga = so true!

okej just nu så sitter jag uppe på mitt rum och äter choklad och kollar på tv medans jag bloggar där ser ni tjejer kan göra tre saker i taget:P haha:)
men också så kollar jag på mitt fina rum nu när vi har satt upp stjärnor och en ljusstake:)
så det är så mysigt att bara sitta här:P


'


det speglar sig i fönstret för jag har bara en stjärna!!
ses♥

lite ont i halsen:(

neeeej! jag börjar få lite små ont i halsen eller inte ont men jag är lite hes så tänk om jag inte kommer att kunna sjunga mera och då blir det katastrof för mig men alla andra blir nog glada för att jag inte kommer att gå runt och sjunga heöa tiden:P
hehe men jag får dricka mycket te och ta det lungt och försöka att inte sjunga så JÄTTE mycket men ialla fall lite:(



emmas film tips!

okej nu så ska jag börja med emmas film tips och den här gången så tipsar jag om att man ska se ERAGON eller läsa böckerna asså den handlar om..

                                                           ERAGON -Inheritance Book One

Boken börjar med att den fattige bondpojken Eragon hittar en stor, safirblå sten i bergskedjan Ryggraden. Han tar med den hem till sin by Carvahall i Palancardalen, och planerar att sälja stenen för att få råd med mat åt sin familj som snart lider av svält. Till hans missnöje vill byns slaktare Sloan inte byta till sig stenen mot kött efter att han får reda på att Eragon har funnit den i olycksdrabbade Ryggraden. Han behåller den för att vid ett senare tillfälle hitta en köpare, men några dagar senare spricker stenen och ut kommer en safirblå drakunge, som Eragon senare döper till Saphira.

Resten av boken handlar om hur Eragon reser runt i landet Alagaësia med sin mystiske vän, och sagoberättaren, Brom och hur han skapar ett förtroendeband med sin drake. Hans uppdrag är att döda två, ytterst förskräckliga varelser som dödat en nära kär person. På vägen möter han Murtagh, alven Arya och många andra karaktärer som är viktiga för bokens handling. Men hela tiden är den onda kungen, Galbatorix, hack i häl på honom med hjälp av den onda skuggan Durza, Ra'zacerna och urgalerna för att hindra Eragon från att nå Varden - en rebellgrupp skapad av Brom som befinner i bergskedjan Beorerna i dvärgarnas huvudstad Tronjheim. Alla förnimmer samma sak: krig.



                                                                   ERAGON-den äldste

I Den Äldste får Eragon resa till alvernas rike i Du Weldenvarden och till deras huvudstad Ellesmèra där han ska lära sig om vad det innebär att vara Shur'tugal, eller, på människospråket, Drakryttare. Eragon får även veta att han inte är den enda som fortfarande lever i sin familj. Den som ännu lever är hans kusin, Roran.

I Ellesmèra träffar Eragon Oromis, den sista drakryttaren. Oromis och hans drake Glaedr är båda allvarligt skadade av krig men har ändå mycket att lära Eragon och Saphira. Eragon får lära sig mer om trollkonst och det gamla språket och blir successivt starkare. När den största prövningen kommer och han inser vem han ska möta kan dock ingen träning i världen påverka hans öde.

I Den Äldste får Eragon resa till alvernas rike i Du Weldenvarden och till deras huvudstad Ellesmèra där han ska lära sig om vad det innebär att vara Shur'tugal, eller, på människospråket, Drakryttare. Eragon får även veta att han inte är den enda som fortfarande lever i sin familj. Den som ännu lever är hans kusin, Roran.

I Ellesmèra träffar Eragon Oromis, den sista drakryttaren. Oromis och hans drake Glaedr är båda allvarligt skadade av krig men har ändå mycket att lära Eragon och Saphira. Eragon får lära sig mer om trollkonst och det gamla språket och blir successivt starkare. När den största prövningen kommer och han inser vem han ska möta kan dock ingen träning i världen påverka hans öde.
                                                                         
    

                                                       ERAGON-Brisingr
I den tredje delen fortsätter Varden (motståndsrörelsen mot Galbatorix) att framskrida mot imperiet och Eragon håller sitt löfte till Roran om att försöka rädda Rorans trolovade Katrina från de fruktansvärda Ra'zacerna.


så det var hndlingarna i dom tre eragon filmerna/böckerna :)

ses♥

fotbollsträningen klar!

okej då så har jag precis kommit hem från fotbollsträningen och så har jag tagit en varm dusch och så ska jag snart äta en liten förätt med mamma för pappa är inte hemma så det blir en tjej kväll ikväll!
och vi ska kolla på andra avsnitten av robinson och i det här avsnitet så ska dom mixa lagen till tjejer och killar balandat och då kommer det att bli mkt roligare!
sen så tror jag att vi kommer att kolla på eragon den här drak filmen asså den kanske är lite konstig men riktigt rolig!!
aja ha en bra kväll alla söta :) ses♥

no more blogging today but more tomorrow!

godnatt sötnosar för nu så ska jag kolla på tv och ha mitt lilla fredagsmys som ni redan vet:P
så sov så sött och jag hoppas att alla får en mysig fredags kväll:)


 

min önskelista 09

  • okej nu kommer en liten smyg titt på min önskelista år 09 :)




     
  • rosa laptop (liten)
  • miley cyrus skiva times of our lifes
  • mikrofon stativ/mikrofon
  • vänner serien
  • klder
  • pengar
  • en gosedjurs kossa
  • skor
  • saker till mitt rum men det har jag inte med på collaget!

ses♥

knäck av emma och lovisa!

hehe, just nu så sitter jag och äter underbar knäck som emma och lovisa har gjort och som dom sålde på julmarknaden i går så då köpte jag knäck av dom och så köpte jag mockasutor av fanny och dom var också lika goda:P
mumsigt! mamma sa att jag skulle försöka spara lite till första advent men det kommer aldrig att gå:P
hehe:)
vet inte riktigt om jag kanske ska spela sims 3 eller göra något jul pyssel:P
har inte så mkt att göra förutom att blogga och lyssna på spotify:P


ja jag kom på det jag ska rensa bilderna på datan!! perfekt så nu så är jag inte rastlös lngre:P
men först så ska jag gå ner och hälsa på pappa hehe har inte gjort det än:P

ses♥


mums!

lika gott det men man kan ju ha nötter i men det var tur att dom inte hade det för då hade inte jag kunnat ätit för jag är nöt allärgigker:(

if you don´t listen , you gonna miss something!

hehe rolig rubrik men aja den här låten är fett bra så lyssna gärna och förresten så kommer jag inte ihåg hu listen
stavas:P







lady gaga beautiful dirty rich !

ses♥

fredagsmys!

okej snart så börjar fredagsmyset:P
och om man inte kollar på idol eller något annat bra program med lite popcorne eller något annat gott då är det verkligen inte fredagsmys!!! asså det är verkligen viktigt:P
haha:)
överdriver lite men det mesta är faktiskt lite sant:P


mammas jobb + Mc donalds:P

hej, nu så har jag och mamma kommit hem för jag har varit där efter skolan för hon ville att jag skulle komma dit och det vart inte någon bloggning tyvärr, (det var det jag hoppades på):)
men det vart tyvärr inget av det men istället så vart det Mc donalds till lunch för mamma hade inte ätit lunch så jag gick ner och köpte det på stan och såklart så ska det alltid hända något:P
den här gången glömde jag ketchup och så glömde jag sugrör så jag fick dricka utan lock och då smakade drickan lite kartong för muggen är ju gjort av det!
haha, så så kan det gå till när jag är på Mc doncen:P
men nu så sitter jag i mitt mysiga rum och har precis tänt jul staken och stjärnan som mamma och jag satte upp nu istället för första advent :P


hehe,jag har varit nere hos mamma precis för att jag skulle fixa advents ljuststaken asså den som man tänder ett ljus för varje advent och den sista så är det jul!!!
ses♥


mammas pojkar!

okej snart så ska jag kolla på mammas pojkar och det är fett roligt för dom tjejerna som är där är så skumma eller dom flästa iallafall:P men det roligáste var när naima kom in på bobbys dejt med jane bara för att dom hade pussat varandra:P haha:)
det kallar jag en över ansträngande mamma!!

hehe,ses♥

natur skolan

okej idag så har vi ju varit på natus skolan och den här gången så var det den roligaste:P
för när vi åkte dit så satt vi och snackade på bussen och sen kom liksom felicia asså det är en tjej som vi typ hatar på något sätt för dom satt och snackade skit om oss mit framför våra ögon och det var ju inte kul att hör att man ser ut som en 98!!!!!
men vi bara skrattade när vi hade klivit av:P
sen så var vi där och delades upp i två stora grupper och i dom så delade vi oss till två små grupper och min grupp skulle in och julpyssla och jag gjorde två jul kort och så en jul tomte av något slags pyssel:P
men det vart jätte bra och plus att jag fick alla killarnas jul kort eftersom att dom såklart inte ville har kvar dom:P
men innan vi pysslade så fikade vi lite och det var precis när vi kom dit typ .
när vi hade pysslat klart så fick vi gå ut till den andra gruppen som satt och åt och drack glögg för det var det vi skulle göra sen och det var piss äckligt för det var skit sött att nästan jag var på väg att spy!! sen så satt vi och värmde oss vid en varm brasa och jag vart vakt för den brasan:P
men det tråkigaste var nog när vi skulle tälja en pinne till en jul kalender som vi ska ha i skolan och så ska man dra upp en varje dag tills julafton? lite skumt eller ?
men innan vi hade börjat med glöggen och medans dom andra skulle pyssla så var vi uppe lite i skogen och lekte typ och då så tappade vi bort varandra:( så vi gick liksom där och typ lekte skräck film och det var fett spännande för att DET VAR EN KILLE SOM FÖR NÅGRA DAGAR SEN HAD ÅKT UPP MED BIL PÅ NATTEN I DEN SKOGEN FÖR ATT KOLLA OM DET KOM NÅGRA VILDSVIN OCH GISSA HU MÅNGA HAN SÅG!! 30 st!!!!:O
asså det kallar jag många på en och samma natt liksom?
sen så var det ju våran tur att hålla på med glöggen och tälja någon konstig julkalender:(
men det var lite roligt att bara sitta där och prata och skoja:Psen så skulle vi gå tillbaka till framsidan och då så skulle vi kolla på en mus som bodde i ett litet slags föråd och då var det en kille som visade oss den och giss hur söt den var asså den var jätte gullig och han som hålde i musen trodde att jag var rädd så han bara tog min hand och hållde i den för att han trodde att jag var rädd bara för att jag lät lite ?
skumt?
sen vart det en liten tävling om fem kronor och det var att dom skulle släppa ut musen och att den skulle springa mellans någons ben och då så sprang den igenom min kompis sofias ben så hon fick liksom fem spänn!
och vi andra vart tom hänta:(
men det gjorde inte så mkt för sen så åkte vi hem och då var vi hos sexåringarna och såklart så var dom söta men imorgon så får vi tyvärr inte vara hos dom för då kommer dom att ha en vikarie så då sa deras fröken att vi inte skulle komma men såklart så sa hon det på ett snällt sätt:P
och vi byggde lego som vart ett stort vånings hus och det var nästan lika långt som jag eller där tog jag i men ungerfär lika långt som en sexåring:)
men ha det så bra:)
ses♥


glögg plus brasa!









 

jul marknad!

hejsan nu så har jag och mamma kommit hem från en jul marknad och det var jätte kul jag köpte knäck och mkocka rutor,mums!
men innan det så var jag emma,lovisa och fanny och åt pizza och idag så har vi ju som sagt varit på naturskolan och det här var första gången det var lite kul men jag kommer att berätta mera i ett annat inlägg:P
men jag hoppas att alla har haft en bra dag för det har jag och just nu så sitter jag hemma ny duschad och äter knäck!
det kommer bilder om dagen:)


 

jag har ätit upp min medans lovisa åt typ två bitar:P


jag ny duschad!

ses♥

sista inlägget för idag!

okej det här blir det sista inlägget för nu måste jag som sagt gå och kolla på tv och fortsätta med engelskan eller jag tror att jag tar en liten paus från pluggandet just nu:P
godnatt och sov sött för idag blir det inget mera bloggande:P
ses♥

sjunger jullåtar!




som ni redan vet så sjunger vi ju jul låtar på sången och vi sjunger rocking around the christmas tree
och last christmas!
och sen så kommer vi att ha en liten jul uppvisning det sa våran lärare att vi skulle ha så vi vart jätte glada så nu så går jag runt och sjunger på dom!:P
ses♥

hehe, det vart ett litet kort inlägg för jag hade inte så mkt att skriva om så vi ses♥

tv dags!

asså typ alla bra program börjar typ från sju till nio på kvällen och innan det så är det typ baa tråkiga program men idag så är det typ eller jag vet faktiskt inte riktigt vad det är men jag vet att det är nåt typ dekar program av något slag:P
och det är spännande:P



asså såg ni avsnittet igår det var så jäkla spännande!!

ses♥

inför morgon dagen:)

ja vi ska ju till natur skolan och det är inte kul men jag kommer att ha mina fina gummistövlar och jag älskar dom men typ ingen annan kommer att ha det men det kommer jag:P
dom är så snygga men aja där så ska vi väl hitta på något tråkigt tror jag:P
sen så blir det matsäck och jag har med mig en lussebulle eller två och lite grönsaker och så har jag typ pasta sallad med kyckling:) visst låter det gått?
men det blir mni lilla matlåda och sen så åker vi hem och då ska jag med fanny hem och vi ska till sexårsbarnen tror jag och sen gå köpa pizza och efter det så blir det loppmarknad för vi ska samla in pengar till laget och då så ska vi sälja massa jul saker:)
visst låter det kul?
sen blir det hem och blogga och sova !!

ska med henne hem!

ses♥

ätit!

så då så har jag kommit hem och så har jag ätit lit det vart makaroner med falukorv det vart det igår hos fanny också för jag var där hela dagen efter vi hade slutat för mamma var i skolan och gjorde något så vi var där men det vart tyvärr inge bloggning igår men ´det gjorde väl ingenting?:P
men jag får göra det idag istället men just nu så håller jag på med mina engelska glosor som är till på fredag men dom är ganska lätta:P
men jag vill ha lite koll! och det är ju alltid bra!

idag efter skolan så var vi hos sexårs barnen men det vart bara en halvtimme
för sen så skulle ju jag fia och fanny på sång så vi var tyvärr tvungna att gå:( men vi är ju där 24.7 så det är nog ingen fara:)
och lilla saga älskar mig fortfarande:P
idag så råkade hon krocka i en tjej som heter amanda och då så vart hon ledsen och så gick jag och tröstade henne och tog med henne till en fröken och sen så var hon glad igen och så kom hon direkt fram och kramade om mig:)
ska lyssna vidare på några jul låtar som vi sjnger på sången och så ska jag fortsätta träna på engelskan:(
ses♥

monki!

asså den affären har fett snygga kläder eller är det bara jag som tycker det här är lite som jag vill ha!!




     ses♥

godnatt kanske?

så det här kommer kanske att bli mitt sista inlägg för idag så skriver jag mer aom hockeyn i morgon okej?
för jag kommer typ inte orka annars:P
så godnatt sötnosar!♥


bild från igår:P

6 års barnen!

asså jag och mina kompisar är där hela tiden och så är vi med dom jämt nästan.dom är ju så söta och roliga så man vill verkligen inte gå därifrån och det är en som verkligen gillar mig och hon heter Saga fint namn va och hon är så jäkla söt!
asså hennes ögon är typ lika dana som hund ögon!!
och man bara smälter i dom! sen finns det massa andra söta tjejer jag kan inte äns namnen på alla men dom är lika söta allihopa!!


ses♥

samtal!

okej då så nu så är jag hemma eller jag har varit det nu ett tag men innan det så hade jag samtal och det hade jag glömt bort för jag hade sagt att jag kanske skulle varit med sexårsbarnen för dom är så söta men då så kom jag på att jag skulle ha samtal:(
men allt gick bra på samtalet och så pratade lite om klassen och sånt som man gör på utvecklingssamtal:P
aja idag så ska jag på hockeyn och jag hoppas att det är någon annan där men annars så får jag vara med pappa som vanligt:P

aja hade så bra ses♥

samtal i morgon!

ahhhhhh!!
jag har samtal i morgon och det vill jag verkligen inte:(
men jag tror att det kommer att gå bra för på alla mina omdömmen så står det bara bra saker men man vet ju aldrig hon kanske tar ypp något jätte pinsamt t.ex. den där gången som vi var inne och fick skäll och sen när ida berättade det på sitt samtal om att vi hade gått och tränat på att sagt förlåt hela rasten:(
och då blir det pinsamt!! ska nog ta ett bad och sen bara slappa framför tv:n.






gossip girl!

nu så kollar jag på gossip girl eller det är paus men det börjar nog snart så jag gör ett litet inlägg det är fett bra!
och snart så är jag med där eller okej det kommer nog aldrig att hända:P


ses♥

new design!

så då så har jag gjort en ny lite juligar stämning på bloggen vill ju alla ha!!
så så här ser den ut!




åhh den är så **kla fin!!

ses♥

dagens outfit!

den är inte särskilt speciel:P




face looken!


rosa mjukisdräkt = BIKBOK


älskar mitt hår just då!!

ses♥

kiosken

hejsa nu så har jag kommit hem från att jag har sovit hos emma och lovisa :)
och vi har haft jätte kul och så har vi seplat mkt
data såklart:P
men sen så skulle vi åka och då så gick vi till kiosken innan och så fick patrick och carina hämta upp oss där.
och jag köpte en klubba och gelehallon! mumsigt!
och sen när jag kom hem så skulle jag såklart sätta mig emd läxorna:( men det gick väl ändå rätt så fort?
nu så blir det lite blogga kanske en ny dsign man vet aldrig en lite juligare kanske?
ska också ta och packa upp mina saker som jag hade dit men det var nog inte så mkt:P




hehe.. kossa!!


emma och jag fixade


lovisa med paraply!


lite suddig!


emma.


lilla jag:P


lovisa.

ses♥

godmorgon

hej,nu så har vi precis ätit frukost och jag åt två mackor med ost!:) MUMSIGT
nu så ska vi snart spela sims men ni kommer att få se bilder från igår och vissa kanske inte är så jätte fina direkt men dom bjuder jag på:)
nu så sitter emma och lovisa och lyssnar på min mobil när lovisa sjunger i duschen igår och då så filmade vi det:P


jag och lovisa i våra mjukis dräkter!


soda stream!


mat dags!


shiet vilket hår!!


mm..



emma gillar maten!





robinson !
han fick tyvärr åka ut:(

lovisa det har inte blivit bränt va?:P

och lite mys på kvällen!

ses♥

new moon

asså jag vill verkligen se den filmen den verkar fett bra spännande och jag hoppas att jag kommer att kunna gå med någon men det är typ sexton års gråns på den eller något sånt så jag måste väl ha med mig en vuxen:( men det gör ju aldrig någonting:P



av:http://paulinabladh.blogg.se 

ses♥

mamma + pappa = fest

hehe, både mamma och pappa ska på fest idag, pappa ska vara med sina jobbar kompisar och mamma ska vara med hennes kompisar!
och jag hoppas att dom kommer att ha kul.medans dom är ute och festar så är jag hemma hos emma och lovisa och jag hoppas att vi kommer att äta lite snart för jag är vrål hungrig! hehe:)
nu så kom emma ner med en mandarin och jag ska ta och tigga lite innan hon äter upp den!
yes jag fick lite:P




sugen på att fetsa lite♥
ses☺

Robinson

snart så ska vi kolla på robinson och det kommer att bli fett spännande så det väntar jag på nu:P hoppas att några börjar bråka då är det fett rolig:P
just nu så är det reklam på typ the hills och det är inte lika kul men det går liksom att kolla på:)
ha det så mysigt ikväll!
ses♥



det var förra sesongen!

solchips + mys

nu så har jag kommit hem från fotbolls träningen och det var riktigt kul att få se hur ffs spelade!
men just nu så sitter jag och lovisa här vid datan och myser med våra fina mjukisdräkter på:) emma har gått någon an´nan stans:(
vi äter lite solchips och så myser vi bara och så ska vi kolla på robinson idag kl 20:00 på tv 4
sen så kanske vi kommer att kolla på gilmor girls,för jag har lånat den av sofia som jag har varit hos idag med corneila och vi kollade på en film och så var vi inne på datan lite!


MYYYSSS!!!!!!
ses♥

dålig uppdatering!

hejsan har inte skrivit så mkt men det är lovisas tur nu så bloggar mera sen♥

hemma:)

hejsan nu så har jag kommit hem men det var ett litet tag sen:P
för jag har varit ut med min lilla kanin sally! egentligen så skulle jag ha varit med emma och lovisa och iad men jag kände mig lite tött och hängig sen igår för då var jag ju sjuk :(
men jag mådde väl inte bättre?
så nu så kommer jag att blogga lite och sen gå och vila :(
idag i skolan så fick vi sluta en kvart tidigare och det var skönt för då så han jag med den tidigaste bussen hem:)
jag åkte hem med amanda,rebecca och simon,vi satt och snackade lite och så fick simon visa sin valton det är typ något slags blås instrument som han spelar.den såg lite ut som en trumpet fast mycket rundare:)
aja ses♥

orkar inte!

nu är jag helt slut så jag kommer nog inte att blogg mer idag för att jag orkar inte så nu blir det choklad och film istället , så vi ses imorgon!



lyssnar på miley cyrus!
ses♥

insjuknat:(

så då var det min tur att bli sjuk :(
nu så mår jag lite bättre men det var skönt att gå hem från skolan för jag mådde verkligen inte bra!
så mamma kom och hämtade mig och så fick jag ligga hemma och sova inte det roligaste direkt men jag orkade inte blogga så det vart tv:n istället:) sen när mamma kom hem vid fyra så åkte vi till affären och så skulle vi köpa halstabletter mumsigt:)ska snart sätta på en film och äta lite choklad och wienergum!
och så blir det väl lite engelska läxa om jag nu kommer till skolan imorron?vi får se!
snart så kommer pappa hem och då blir det väl mat hoppas jag men då så kommer väl min mat apptit att försvinna:P
då blir det väl bara en kopp te och en macka och sen snark snark!:(





ses♥

ute på you tube!

hejsan, idag så har jag blivit sjuk men det är nog bara för att jag tog sprutan mot svin influensan igår!
men när jag pratade med mamma i telefon så sa hon att hon hade kollat på mig sofia och fanny på you tube när vi sjunger proud mary! och pappa hade också sätt det och jag låter hemsk!
jag låter väldigt hes men jag var det innan också:(
men så kan det gå så ni får gärna kolla på det,tyvärr så vill jag inte lägga upp det på bloggen för jag gillar inte min röst!
ses♥



 

 

godnatt sötnosar!

godnatt mina sötnosar det här blir det sista inlägget för idag kanske eller jag tror det men man vet aldrig
!!
ses♥


raspberry lip balm!

hej.nu så håller jag på och sätta på lite lip balm men hallon smak och det luktar hur gott som helst!!
asså det är helt fantatiskt!
den går nog och köpa på H&M kommer inte riktigt ihåg?




så ser den ut!!

ses♥

varit hos emma och lovisa!

så nu har jag kommit hem för jag har varit hemma hos emma och lovisa och vi har suttit ocj snackat om allt möjligt och så har vi såklart haft kul vi kollade lite på tv och vi skulle ha bloggat men vi pallade inte då vi var lite trötta efter sprutan som vi tog idag.asså vi har ju tagit svin influensa sprutan så nu har jag tagit min första och andra så jag är helt klar nu!så det är skönt!

här kommer bilder som emma har tagit med min telefon!
dom flästa kommer nog att vara suddiga!!



?

outfiten!

nig mot kamran!

hehe:)

opps! snubbla lite:P

knuff på dig sebbe!:P

kom igen grupp kram!!

cat faight:P

upp och hoppa!

ahh,,scary!

jippie spring polle!!

haha:) karin är så rolig!:P

karin och jag slutade fred!

lovisa och jag!

jag

snygg? NOT!!!

en liten pose av mig:P var nog inte riktigt meningen!

nemen vad snyggt!!


hehe,dom flesta var suddiga men ni såg vad det var ialla fall!
ses♥

stökigt iklassen!

vi har det jätte stökigt i våran klass , idag så var jag och några kompisar jätte nära på att få värsta ut skällningen men vi klarade oss!

här kommer en lista om hur våran klass är!!

pratit/stökigt!




jobbigt!



kan inte koncentrera sig ordentligt!


ni som läser detta inlägg förstår ni hur vi har det i våran klass!!

natti natti!

så det här blir tyvärr det sista inlägget för ikväll men imorgon så blir det några stycken efter att jag har gjort läxan:P


ses♥

om dagen!

hej,hej! idag efter skolan så gick jag fanny och sofia till sofia och vi skulle bara gå ut med hennes hund max och sen så gick vi till fanny och var där ända tills mamma kom och hämtade oss för vi hade liksom fixat oss och så.
vi var typ dom snyggaste också!!
men ialla fall så när vi kom upp dit så började vi med och fika med det vanliga kexchoklad och coca cola!
sen så träffade vi våran lärare och då så skulle vi gå till aulan och det var inte allas som jag hade förväntat mig! jag trodde att det skulle vara mkt större så där vart jag lite besviken men ändå lite pirrig!
sen så repade vi två gånger efter varann och det gick hur bra som helst.
vi fick en liten rast sen som vi gick och satte oss i deras cafeteria och där så köpte vi klubbor:)
våran lärare skulle gå och ta ut programety hur vi skulle uppträda och sånt sen så skulle hon hämta oss men då var det bara tre minuter kvar tills dom skulle börja och då ringde vi typ till alla men ingen svarade :(
sen så fick vi tag på min mamma och då sa hon att hon visste inte heller var thon var så vi började att gå mot aulan,vi tänkte liksom nu har hon säkert glömt oss bara men då så kom hon precis och så skyndade vi bort dit:P
sen så gick allting kanon!!!
ses♥

Nervöst,nervöst,nervöst!!

så nu så har jag kommit hem efter uppträdandet och det gick jätte bra det var strålkastare och väldigt coolt att få göar det,jag tyckte lungt att vi var dom bästa men det var två **it duktiga på slutet och dom sjöng lite michel jackson och någon duett men dom var jätte bra sen så var det två band som också var bra men vi var fortfarande bäst!!

idag så kommer det nog inte att bli så många inlägg för jag är jätte trött och alldeles varm:P
så jag går nog och lägger mig snart.just nu så sitter jag med läxan såklart det gör jag ju hela tiden:P
men jag orkar typ inte göra något så jag får fixa det i morgon.
men vi ses♥

mamma hemma från åland!

igår kväll efter hockeyn så kom mamma hem från åland och då så fick jag wienergum och choklad av henne så tack mamma! hon hade varit där med sitt jobb!
medans pappa och jag var hemma och städade som galningar !!



Igår på hockeyn!
igår på hockeyn så var jag med emma,lovisa och ida och vi hade jätte kul men när vi skulle köpa biljetter till dom så stog vi i kö ett tag och när vi kom fram så fanns det inga ungdoms biljetter kvar så dom billigaste då skulle kosta 215 kr st! och det är bara lite dyrt så jag ringde till pappa och han hade inte så mkt pengar på sig men så såg han tomas emma och lovisas kusins pappa och han och deras lag solde sånna här 50/50 lotter och då hade han typ någon slags kontak med någon som sålde ungdoms biljetter så då fick vi tre sånna biljetter av honom sen och då kom dom in för jag hade redan kommit in för pappa hade ju en biljett till mig redan!
men då så skulle vi inte sitta bredvid varrandra så då satt jag och lovisa första och sen så satte vi oss hos emma och ida,då var det en kille där som jobbade där som sa till oss att vi hade skorna på sätet neranför oss och ingen satt där och så började han schylla på mig om att jag hade haft fötterna där nästan en hel halvlek och jag hade inte äns suttit där så läng för lovisa och jag kom ju sen! men då så såg han att dom bredvid oss hade likadana skor och då så sa han förlåt och så gick han dit man bara ha lite koll vi satt ju för **n på samma rad!!
sen så kollade vi åt sidan och där satt såklart sebbe och sitt lilla gäng och han såklart dissade oss totalt asså jag hatar honom för det han fattar inte hur det känns så vi brukar dissa honom i skolan:P
och det går ju jätte bra,så sorry sebbe men du är typ inte äns min kompis längre! okej skoja lite men jag gillar verkligen inte det han gör,asså jag vart jätte förbannad för han gör det till och med när det bara är jag som går!!
aja sen så kastade vi lite godis på varann! och då hade vi riktigt rolig att jag fick ont i magen och det var både bra och dåliga kännslor i magen,dom dåliga var att ida stoppade godis bilar i sin pepsi och sen tog hon typ upp dom och kastade på lovisa:Phaha:)
ses♥

auola i morron!

okej nu så börjar jag att bli riktigt nervös inför i morron fördet är då jag fanny och sofia ska uppträda på en liten consert och det kommer nog att bli jätte kul men nervöst! eller ialla fall för mig.
vi kommer att sjunga proud mary jag hade hälldre velat sjunga någon annan men så här vart det:(
så just nu så sitter jag och övar lite till på texten och koegrafin (stavning?)
men den är inte särskilt svår att lära sig asså nu men ar jag sången:P för dansen är fett lett bara att man blandar ihop lite rörelser då och då men i morron kommer det inte att hända!
så i morron blir det te med honung i! Mums? hehe jag gillar typ bara jordgubbs te men jag vill att min röst ska bli perfekt genom att drickat te?

min outfit för i morron!!

det blir ett vanligt svart linne och min svarta tub kjol och så blir det en silver tröja över det!
snyggt!
och sen lite make up på det:P


fia<3


fanny!


och JAG!
fin fin trio!! önska oss lycka till!
ses♥

varit med sally!

jag har varit med sally också och hon är så söt och len jag har nog aldrig klappat en lenar kanin utom blomman och polly! för dom är också väldigt lena:P



söt!

kolla hennes ögon!!




lilla fladdermus!




dessie

blomman/polly?



molly/blomman!

bunny!

hehe det var några bilder:P
ses♥

stor städning!

asså jag är helt slut pappa och jag har stor städat idag när jag kom hem från mormor och morfar så nu är jag helt slut!
vi har liksom plockat undan kläder och så har jag dammsugit hela nerevåningen och diskat eller jag satte på en diskmaskin men det kallar jag att diska:P sen så fick jag torka av bord och bänkar,städade mitt eget rumm och nästan hela övervåningen också!! så det känns som om jag var själv hemma och städade ett helt hus!!
men nu är det rent och fint igen!:P
ses senare efter hockeyn!♥

snabbmat!

jaha då så har pappa och jag kommit hem efter att ha varit hos farfar och så har vi varit på elgiganten och på siba för att kolla på en dator skärm till pappas data alltså min förra:P men det vart ingen istället så vart det ett litet stopp på Mc Donalds! jippie! det var jätte gott men det vart lite hastigt för vi körde drive in och då så fick vi en hamburgare mindre:( men det gjorde inget:P men det hastiga var att vi satt i bilen och åt och jag var nära att spilla min cola i bilen minst tre gånger:P
hehe:) men gott var det.hinner dock inte ladda upp någon bild på den fina maten:P
ses♥

läxor innan matchen:(

åhh,nu så måste jag göra läxorna innan jag ska på matchen:( men det är bara att börja för efter matchen så kommer mamma hem från åland och hon har köpt godis till mig!!
så jag längtar<3

inte så många bilder:(

hejsan asså jag har typ inga bilder på min nya data utan bara på den gamla så det kanske inte kommer att bli så jätte mkt bilder på dom senaste dagarna men jag ska försöka att hinna ladda upp och fixa för det är lite trögt:P

men bara för det så kommer det att komma en bild:P
från idag och igår!

älgar!!!!!


pappa äter på sockerkaka och då vill dino ha,han dräglar!!


halva kroppen är uppe på soffan!


freja är lite lungnare!
ses♥

hemma!

så då var jag hemma igen då ,skönt men tråkigt för direkt när jag kom hem så vart jag tvungen att städa:( men det gick rätt så fort så nu så är jag klar! tror jag om inte papp kommer på något som jag måste göra?
aja vad sks alla små fina göra idag då? jag ska inte göra så mkt kanske hockey,hoppas på det jag är lite av det största hockey fanet! eller vem vet jag kanske bara är där för att umgås och ha kul men jag har ju kul när jag kollar också såklart!:P
men ses♥

Hissar & Dissar

denna gång så hissar jag ?

sims 3 det är jätte roligt typ att man blir sittandes i flera timmar! men det kan vara jobbigt:P men inte särskilt ofta,man är liksom en vanlig familj som på dom andra sims men man kan göra mkt mera på sims 3 man kan liksom vara i staden och jogga!:P så att man inte blir tjock!

Kossor!det är verkligen det sötaste djuret som finns asså jag menar det verkligen dom är så söta och om man kollar in i deras ögon så smälter man!




denna gång så dissar jag?

att det inte kommer någon vacker snö,det är väldigt tråkigt man vill ju liksom kunna få sätta på sig sina termobrallor och sen gå ut i snön och bygga snö lycktor och göra snö änglar!!

mitt tangentbord! det är fett jobbigt men det funkar men det jobbiga är att när jag ska skriva någonting så är knapparna så sega att jag inte kan trycka ner dom så snabbt!!

det var det♥

hej!

hej,nu så har jag kommit hem och har börjat packa till min lilla resa till mormor och morfar igen,jag vet jag är där väldigt mkt nu för tiden men det är för att mamma och pappa har haft mkt att göra och så har dom två fyllt år!
så det kanske inte blir så mkt bloggning idag heller och jag vet att det är lite tråkigt men nu kommer jag att blogga så mkt som jag hinner!

asså idag på sista lektionen så var det total kaos i våran klass eller inte alla utan bara några och det började med att elin och johannes hade kafsat om någonting och sen så kom det upp att linus och martin också hade gjort det och så vart det en total diskution och det var inte särskilt kul och sen så fick dom som hade gort det fick gå ut och skriva på ett papper hur allting hade gått till så johannes och elin fick sitta och försöka komma överens men jag vet inte om det gick så jätte bra men till slut!och så satt linus och martin och skrev men dom bråkade typ på skoj eller nåt? sen så vart det flera som vart inblandade!
men rästen fick gå en kvart tidigar förutom några som skulle sitta kvar efter skolan:O undra om dom är kvar där nu?
aja ses♥

med fia!

hejsan nu så funkar mitt internet på min nya data och det är jätte skönt men det blir troligt vis inte särskilt många inlägg idag efter som att fia och hennes familj är här för hennes pappa fixade min data så att jag kunde gå in på internet och såklart blogg!
fia och jag har spelat ett spel som vi typ har kört hela tiden och vi är jätte nära på att klara det nu tack vare fias lille brorsa elias men vi hade nog också klarat det:P
vi har spelat lite sims också för det funkar ju också vilket är väldigt kul för att det kunde jag ju inte förut!
men nu så ska vi kolla på mammas pojkar på tv 3 tror jag:P
ses♥

god natt söta blogg!

god natt hör ni för jag kanske inte kommer att skriva något mera så det här blir det sista .
pussar och kramar emma♥

OOHH!

nu är jag lite nervös för pappa frågade om vi skulle testa att koppla in min data nu och om han ska göra det så kan ju allting hända:P haha:) men det blir nog bra!
så vi får väl se hur det blir efter men om inte internet skulle funka så vet ni ialla fall varför jag inte kommer att blogga! om jag inte är hos någon kompis eller nåt sånt:P
på den datan jag har nu har liksom för lite minne i sig så därför köpte vi den där datan eller så fick vi den jag vet inte riktigt? men ialla fall så på den jag har nu kan jag inte spela sims eller något sånt spel som kräver mkt minne för det får liksom inte plats:( så därför behöver jag verkligen en data:P

ny data!

så då så har min ny data kommit eller okej den kom för två dagar sen jag har bara glömt och skriva det:P
men det är ingen lap top men det är en sån här klumpig sak som står under kärmaen:P lite svårt att förklara!
men den kommer nog att funka jätte bra!
hoppas jag!



ses♥

haha:)


asså han är så sjuk i huvudet den här killen:P
enjoy!

hmm?

britney spears! bra elr dålig?

 

rolig bild:P

asså nu kommer en riktigt rolig bild på mig faktiskt:P
men erkänn när ni har sätt bilden så är den faktiskt rätt så snygg:P

haha:) snygga va?

ses♥

opps!

hejsan bloggen idag kanske det inte blir så många inlägg men man får se:P
för min data är väldigt seg idag så det kanske inte blir så mkt:(
men nu så har jag precis kommit hem från sången och vi har fått reda på att vi ska sjunga i en aula okej det har vi vetat men inte att det bara var fem DAGAR kvar!! så jag ialla fall blir lite nervös bara jag tänker på det:p
idag i skolan så har det varit väldigt lugnt och det har faktiskt varit jätte skönt , vi har också åkt iväg till ett annat land för vi var ju i egypten förra veckan och nu så har vi åkt till kenya:P och emma och jag vi var flygvärdinnor med johannes och han skulle prata och vi skulle göra rörelserna och det gick ju sådär för när han sa flytvästar så sträckte vi upp händerna i luften för vi trodde liksom att dom var i taket men dom var under sätet:P men sen så vart allting perfekt! vilken tur va:P just nu så sitter jag och pluggar lite engelska asså det känns som om vi har någon slags läxa varje dag !för nästan varje dag så sitter jag och skriver på bloggen att jag pluggar:P
haha:)
aja ses♥

tråkigt!

asså det är fett tråkigt just nu har liksom ingenting att blogga om eller något att göra !! så jag får väl ta och spela något spel eller något:P
ses♥

uppdateringen!

asså min uppdatering går lite som i vågor men det är ju ert fel nej jag skoljade bara för ju mera läsare som jag har destå mera kommer jag att skriva i bloggen! så hoppas att ni tipsar lite om min blogg och så för det skulle vara skit kul!!
ses♥

på mammas jobb!

hejsan nu så har jag kommit hem från skolan eller inte direkt hem utan jag åkte på mammas jobb,hon sa att jag fick gå ner till Mc Donalds och köpa något som mellis men jag tog en varma koppen det är som en soppa som är mkt nyttigare:P man vill ju hålla sig i form:P
ikväll så ska jag på hockeyn med pappa men när jag kommer dit så ska jag vara med emma,ida och lovisa!
och vi kommer som vanligt att ha jätte kul tillsammans!
aja idag i skolan så var det jätte kul eller iallafall dom sista lektionerna som igår:P men nu så skulle vi skriva en saga asså typ som askungen:P min är fett bra den handlar om tre prinsessor och tre är ett magiskt tal i sagor och sju som dom sju dvärgarna och typ tre prinsessor som i det här fallet:P
aja ha en sån bra dag eller en kväll!
ses♥

gangster ligan!

så då har den värsta gangster ligan kommit till stan altså lovisa och jag vi har liksom tagit några bilder när vi liknar gangter:P så här kommer dom! vi har riktigt skoj:P



snygga så!!


kolla mitt smile!!







I know you love us ?!
Haha. Låter som Dessie elr värsta egotjejen.. Puss!

Desginen

Ni kanske ser min nya snygga design ? Den har i alla fall Lovisa gjort till mig, TACK. Om ni vill gå in på hennes blogg så är den www.alwayslovisa.blogg.se =)




då så!

hejsan nu så har jag precis kommit hem med mig har jag såklart en kompis och den här gången är det lovisa!
och vi har precis ätit lite och nu så ska vi blogga såklart!:P
idag så har det vrit en roliga dag i skolan men bara på rasterna eller ialla fall dom två sista rasterna men inte dom två sista lektionerna för dom far fett stökiga asså då var jag på väg att få typ något slags damp anfall!!!! hehe:)
ses♥



visst är vi söta?<3

modell bilder på mig!!










hehe vissa kanske inte är direkt modell bilder men dom är fina så way not?
ses♥

emma = servetter!

asså jag hatar att vara förkyld!! nu så rinner det ur näsan hels **k** tiden och jag blir så äcklad!!
vem vill ha en tjej som är förkyld och bara snorar? okej jag skoja!:P
men jag sitter ialla fall hela tiden med min servetter och snyter mig! asså jag gör det 24.7

 

 

där har ni beviset!!

ses♥

då kom brorsan hit!

så nu så har min brorsa emil kommit han ska vara med och äta med oss sen åker han hem till sin mamma tror jag:P man vet ju aldrig vad en 19 årig kille har för sig på kvällen? oohhh? haha:) men jag tror inte han är någon sån typ! men man vet ju aldrig? aja ska nog gå ner och äta nu tror jag ! om ens maten är klar inte för att jag tror det:P vill ni se min fina lilla teckning som jag gjorde till pappa i farsdag present eller det vart  kortet:P


den är inte så fin för jag hade brottom när jag gjorde den:P
ses♥

komplimanger av mamma!

hejsan , just nu så sitter jag bara och tänker på mammas komplimang som jag fick av henne och det var att hon tyckte att jag hade en fin röst och att jag liknar jill johnnson och bonnie taylor röst mässigt asså! och dom två har faktiskt båda väldigt bra röster och det som får mig att likna deras är att jag har lite hes het i min röst tycker mamma!:P men det var iallafall väldigt kul att hon tyckte det och det var en speciel låt som hon tror att jag skulle klara av jätte bra och det är den här nedanför:P


 

 

det är bonnie taylor


 


och det här är jill johnson!ni får höja lite på den här!
så mamma tycker att jag har en blandnig av dom här två rösterna!

nytt i garderoben!

idag så var jag ju hos mormor och morfar men innan det så gick vi igenom kläderna som vi skulle ge till moa och marcus och då så såg vi att det var några kläder från stephanie och william och stephanies kläder är ju bara mkt förstora för Moa så dom fick ju jag och det var dom här fina sakerna!








belive in me and i´m yours forever and ever
belive in me and i´m yours forever.

det är det som står på tröjan!




och den snygga klänningen från VILA!! 

förlåt att bilderna blev lite suddiga men ni får försöka att se vad det är !

hemma.

asså gud vad jag hatar mitt internet just nu för jag hade liksom skrivit hur mkt som helst i ett inlägg som jag försökte att publicera men det skulle såklart inte gå för det händer alltid något med mig och mina saker som jag håller på med!!!
men aja jag får väl ta och skriva det igen då. jag och mamma har precis kommit hem från mormor och morfar för mamma skulle lämna en present och så skulle hon säga grattis till fars dag juste hon skulle ge kläder till moa som dom skulle lämna till hennes mamma och giss vems kläder det kan vara? såklart mina! men nu så kom mamma och pappa hem från affären dom har typ stor handlat,och innan det så har pappa varit på någon konstig båt mässa? medans jag satt hemma när dom var på affären och vet ni vad jag gjorde läxor! och det var inte kul för det var typ fem blad i matten och plus en vanlig läxa längst bak okej kanske inte helt vanlig men nästan ialla fall.
men det går ju såklart så snabbt för mig så jag har tid för att blogga och kolla på tv för det är det jag gör just nu:P juste idag på morronen så bloggade jag ju lite men vet ni vad jag gjorde mer jag spelade glammla data spel och det var fett kul eller ialla fall hitta Nemo ni vet det där fisk spelet där sonen blir fångad av någon dykare och pappan och hans kompis ska leta efter honom och sonen det är den som är Nemo! den filmen är faktiskt rätt så bra! men det var inte bara dom spelen utan också pippi långstrump spel och massa spel som man ska lära sig räkna och sånt men dom var tråkiga så jag nöjde mig med att köra lite normalare spel:P
om typ i och en halv timme så ska jag kolla på gossip girl,det är bara det bästa programmet som nånsin har gjort asså för typ alla sorters av personer t.ex. barn,vuxna och gamla och tånåringar okej kanske inte direkt gammla men ändå min mamma blir liksom lite fäst vid det!! och då måste det vara riktigt bra om hon fastnar vid det:P
juste nu bara ploppar det upp saker i mitt lilla huvud! men innan vi åkte så plockade vi ju ihop kläder till min kusin moa och då så hade jag visst fått kläder från stephanie min andra kusin men hon är nitton och moa är liksom bara 7 så det är liksom lite skillnad så där fanns det jätte snygga kläder som jag ville ha och det fick jag också för moa skulle ju ärn då inte kunnat ha det:P
ni kommer att få se det i nästa inlägg tror jag?:P
ses♥


tröja från bik bok
kofta från liverpool i någon affär
och byxor från kapphal.

morron frissa!

haha:)ni ska bara se min morron frissa den är vad man kallar av det värst laget:P
ni kommer at få se en bild! men nu på morgonen så har vi grattat pappa på fars dag och han fick triss lotter och vi vann såklart en miljon:P nej inte direkt utan vi vann 100kr och det är typ det högsta jag har vunnit på en triss lott!!:P
hoppas att alla får en bra dag ses♥



så ser man ut i håret då!:P
kanske inte det värsta direkt men ändå:P
e man inte för snygg på morgonen?

godnatt!

så jag säger godnatt nu för jag kommer troligvist inte att blogga något mera ikväll så godnatt!


 

jag behöver?

asså just nu så är jag i väldigt behov av en lap top för min data bara kronglar hela tiden!!
 asså jag hatar det. Tänk liksom om man inte hinner hem med tåget asså om man går i en skola längre bort i det här fallet! då kan det ju vara jätte skönt om man bara kunde sätta sig och vänta på nästa tåg utan att oroa mig för att jag inte hinner blogga ! så därför är jag vid behov av en lap top!
aj mitt huvud! det känns liksom nu som att mitt huvud kommer att explodera för att det gör så ont!!


bilder från festen

så då så kommer det att komma några bilder från festen men jag tog inga med min mobil så det är bilder från lovisas!!


 




så det var inte så många men det var ialla fall av lovisas mobil!!
www.alwayslovisa.blogg.se 
ses♥

farsdag!

jaha då så var det dags för en dag som alla killarna tror att dom styr hela världen men där har dom defenitift FEL för det har alltid vi tjejer gjort och vi kommer att fortsätta med det! det dom behöver är lite grukost på sängen och en triss lott så är dom så nöjda så!!
hehe:) asså den är i morron så glöm inte att köpa något fint till eran söta lilla pappa!!
ses♥

sjuk igen då!

jag är ju sjuk idag också som ni vet så var jag det i torsdags det var liksom då det började men jag var liksom helt normal tills jag kom hem på fredag eftermiddag när jag kände att jag inte mådde särskilt bra så idag blir det tyvärr inga bilder på mig utan kanske på massa andra saker:P
ha det gott!♥



hehe:)

blogg.se = segt!!

asså nu är blogg.se bara för segt! jag kom typ knappt in på min blogg över huvud taget!!
hoppas att det blir bättre än var det är nu!!
det vart ett litet små inlägg!

mumsigt!!


yes ska äta nu mumsigt eller hur?<3
ses♥

spotify funkar!

så då så funkar äntligen spotify igen tack vare min brorsa emil!!
åhh´.. jag är så glad att jag har honom som min brorsa! så tack emil!
så nu så sitter jag och lyssnar på alla dom bra låtarna som jag har valt!!!


t.ex.
ses♥

hissar & dissar

så då ska vi se vad jag hissar och dissar?




mitt hår! asså mitt hår blir bara så fint ibland och det är verkligen så just nu så det får defenitift min hiss idag!!  ni vet ju att mitt hår är lockigt så jag brukar inte slita ut håret så mkt genom att platta det!

rosetter,det är verkligen jätte inne helt plötsligt och det är faktiskt snyggt men isånna fall så ska det vara svarta rosetter!!

äldre tonårskusiner! det är väldigt bra att ha om man ex. vill ha fina märkes kläder eller massa fina skaer som dom liksom inte vill ha!! man kan ju också ha en kompis som är lite äldre eller en bror eller syster bror på vilken kön man är:P

 


opps bilderna ser visst inte likadana ut men det gör väl inget?

förkylningar! asså jag är bara så förbannad på att gå och snora hela dagarna och att man går på toa och snyter sig 24/7 liksom!!! så se till att hålla er friska och tvätta händerna ofta!!!


sen tvätt! när tvätten inte kommer upp är jätte jobbigt för anntingen måste man vänta en eller två veckor innan all tvätt är uppe:P

dålig kvalite! det är ju inte särskilt kul om man ex. köper en locktong som typ inte funkar för så känns det för mig att jag har hur mkt som är bara av dålig kvalite och man blir ju hur trött på det som helst!!

 

ses♥

..

okej den här gången blev det micheal jackson!!


human nature!!

idol ikväll då?

så då så var det idol ikväll igne vem eller vilka hejar ni på ?
jag hejar såklart på erik men det kanske ni redan vet:P



Eric

Reza

marriete

tove

calle

rabih

eddie
ses<3

glass/TV

nu så sitter jag ju och tror att jag har blivit lite sjuk men det blir nog inte så stort !
men då så ska man ju ta lite glass och kolla på tv just nu så sitter jag och kollar på disney channel och där visar dom just nu kim possible! hehe kanske inte det roligaste men det funkar ju !



hehe:)

föskyld:(

åhh nej jag har blivit förkyld men det är tur att man har tagit svininfluensa sprutan så att jag hoppas att jag inte får det!!
så ni får hålla tummarna så att jag slipper det:)



ser ni hur blek jag är!!!
ses<3

igår!

okej då så ska jag berätta lite om festen igår!det var liksom inte den roligaste jag har varit på men den var ändå rätt okej!! men när vi kom dit så gjorde vi inte särskilt mkt men tillslut så började vi dansa lite och så! men inte så jätte mkt:p och det bästa var ju att jag såklart vann dans stopp:P haha:) så jag fick en coca coola gratis!! och då fick jag typ lite ont i magen men det gick typ över direkt.sen så stog vi vid DJ:n och önskade massa låtar och så skrattade vi mkt så det var ju jätte kul!!!
men sen så kom ju lilla mamma och så skulle jag åka hem men på festen så var det jätte många som hade jätte stark parfym så jag vart liksom täppt i näsan och nös typ hela tiden när jag kom hem och det gör det även idag!! och det är verkligen fett jobbigt!!!!
aja ha en jätte bra dag allihopa!
ses<3

smothie!

så nu så ska ni få ett litet tips på en riktigt god smothie!!

eh det kommer tyvärr ingen bild på den för webben fukanr inte tyvärr:(

men reseptet är

blåbär 1/2 dl ( en och en halv)

en mandarin

mjölk 2dl

och så kan man ha lite glass i om man vill att det ska vara lite onyttigt!!:P


testa gärna den vart jätte god!!
ses<3

hemma / dålig uppdatering!

så då så har jag kommit hem från en sådär dag i skolan men ändå rätt så kul:P
nu så sitter jag och äter pannakaka som vart över från igår så det blev alltså lite rester! asså jag vet att jag säger att jag ska försöka blogga mera men det går liksom inte för jag har inte så mkt tid för det och jag försöker så mkt jag kan!! så ni behöver inte sluta öäsa bloggen för att jag inte skriver så mkt men det här har liksom varit en tuff tid med skolan och allat så jag har liksom inte riktigt hunnit:(

men nu så ska jag nog ta och äta upp min pannakaka!!!
ses<3

så då kommer det!

så då så kommer vårat lilla videoinlägg om hur kvällen kommer att vara!!
enjoy♥




så hemma igen!

så då så har jag kommit hem och är med fanny ska på fest ikväll så vi håller på och fixar oss lite jag tror att det kan bli ett litet videoinlägg:P hoppas på det.
men vi har ialla fall ätit och idag så vart det asså till mellis så vart det varma mackor med annanas:P det är faktiskt gott jag lovar!!
aja ska nog blogga rätt så mkt idag för det har inte blivit så mkt bloggande på sista tilden:( men jag ska försöka!!





fanny har fiksat läpparna så att dom verkligen glänser:P
ses♥

snön har kommit!

så då har snön kommit då! och det är så mysigt att bara sitta och kolla ut på den vackra snön men det är inte särskilt fint när det är gul snö :P just nu så sitter jag och kollar ut på min lekpark som är utanför och kollade nyss på snö blandat regn! men det var mest regn och det var ju inte så kul:P
aja nu så ska jag fortsätta plugga engelska och skriva lite mera !! hade nyss ätit och det var kina wook! mumsigt.
det är bara köttfärs och ris med grönsaker blandat!
det var faktiskt jätte gott.
så nu så lyssnar jag på lite låtar som disney stjärnorna har spelat in och det är jul låtar!!
ses♥


åhh...

sången = nervöst!

hej! nu så har jag kommit hem från sången och det var kul men jag vart lite nervös för vi ska liksom uppträda i en aoula inför stör publik:P så man fick liksom en liten klump i magen:( men jag hoppas att det kommer att gå bra:) för då blir ju alla nöjda!
men nu så måste jag tyvärr göra engelska läxan som är imorron!!:o
ses♥



jonas brothers

är hemma hos lovisa nu:)

så då så har sofia åkt hem men jag skulle ju till emma och lovisa och det kommer nog komma ett litet videoinlägg från oss men ni får lova att inte skratta åt mig:P för jag lovar att jag ser lite roig ut då och då:p
ses♥



bjussar på den:P
föresten den är gammal!!

med fia sen till emma och lovisa!

hejsan nu så har vi kommit hem eller vi har precis ätit mat och det blev makaroner (snabb makaroner:P)
men tyvärr ingenting till:P för det orkade jag inte hålla på med !
men det vart gott ändå! idag så hängde fia med mig hem det var nära att det inte gick för att mamma ska iväg ikväll och då så ska jag till emma och lovisa! och vara där till typ kl 20 00.vi kommer nog att ha jätte kul:P
så men till baks till nuet! nu så sitter fia och gör läxan men det värkar inte gå så bra:P
aja ses senare!!♥

black hawk down

det är ett spel som pappa hade letat efter och nu så har han hittat det och börjat seplat!!
och i mitt rum så igår tänkte jag sätta mig och blogga men jag kunde inte för pappa satt där med sin instruktionsbok och såklart högsta volym så att det skulle höras när han skulle skjuta och sånt:P
ses♥ Ps: det vart ett litet kort inlägg hade inget att skriva om:P

emma!

så då var det dags för ett videoinlägg! det var ett litet tag sen:P

enyoj!

hur ser jag ut idag då?

okej då så ska vi se hur jag ser ut i facet idag då? hehe! har tyvärr inte tagigt något kort på min outfit idag sorry:) 



så ser man ut:P<3

ses♥

ring pappa ring!!!

åhh! jag sitter hemma nu och får ångest över att pappa inte ringer och berättar hur det blir med hockeyn för asså jag skulle igentligen kanske tagit med mig några kompisar men det gick inte för att pappa inte kunde komma så nu hoppas jag bara att han ska ringa och säga om vi kan gå !!!!!!
om du läser det här så får du gärna ringa puss din underbara dotter!!

bio!

okej nu så var det ett tag sen jag kom hem från bion med emma och lovisa och vi kollade ju på den där micheal jackson filmen this is it och den va kanske inte den bästa jag sett men den funkade,man fick liksom se när han övade inför dom kommande conserterna som han skulle ha men ses senare<3

godmorgon

hejsan bloggen nu så har jag precis vaknat så mamma och pappa kom in till mitt rum för dom skulle kolla hur fint det vart!! men mamma visste ju redan men inte pappa för han jobbade:P
aja nu på morgonen så ska jag fixa mig och äta frukost sen under dagen så ska jag kanske på bio med emma och lovisa!! och troligen så ska vi se this is it med micheal jackson ! men den har fått sån dålig kritik av alla tidningar och till och med stora fans av honom!! så vi får väl se vaddet blir för något under dagen!:P
ha en bra dag allihopa!
ses♥
RSS 2.0