dagens outfit!


sorry glömde rotera men snygg var den iallafall:P<3

hejsvejs<3

bloggare som förebilder!!

asså jag typ har bloggare som förebilder och det är
laila och naztybunny och kenza asså jag älskar deras bloggar dom är så jäkla fina







mina tre förebilder!!!<3


asså jag har tyvärr ingen bild på kenza :(<3

bild!

zlatan eller henke?

vem tycker ni är snyggast zlatan eller hendrik larsson
jag tycker henke är snyggare men zlatan har snyggare mage men jag har inte sett henkes men det är vad jag !!






ohh! vilken mage!!







hethet!!<3

hem från skolan!

hejsan bloggen nu har jag precis kommit hem från skolan och tänker på det bästa jag vet men det tänker jag inte säga!!:o men jag tänker inte bara på det tan mycket annat också och så kollar jag på tv<3






ps.den här bilden är skit gammal !!<3

godmorgon!

det här blir ett kort inlägg men jag får skriva mera när jag kommer hem efter skolan!<3



hejsvejs ha en bra dag!

skogen!

Hejsan,idag har jag mamma,morfar och freja (hon är en hund) vi har iallafall varit ute i skogen och plockat blåbär och lingon och det var jäkligt jobbigt så jag tog typ paus varannan minut kändes det som men det kanske jag inte gorde hihi.man vart helt knall blå om fingrarna om om läpparna för man åt ju några stycken också.när vi kom hem så hade mormor lagat pannkakor till oss och det var skit gott!! och så fick vi rulltårta det var också gått.sen så skulle vi hem för min brorsa emil var hemma och väntade på oss för han skulle säga hejdå,han ska till åland i fyra år och plugga till sjökapten för han är 18 år.
och jag väntar på att pappa och mamma ska komma hem för mamma har hämtat pappa för han har varit ute på sjön i en hel vecka med sina kompisar! så nu är dom snart hemma igen!!!

hejdå bloggen!<3

rensar garderoben

åhhh! det är skit jobbigt men måste göras
jag rensar garderoben men den kommer ändå att vara fullproppad!!
jag använder inte äns halva av mina kläder:P

hejsvejs<3

tjejkväll!

hejsan!  igår kväll så gick det massor av bra filmer på tv så mamma och jag hade en film/tjejkväll för pappa är ute på sjön med sina kompisar och dom är bara killar.
så mamma och jag ska kolla på sagan om ringen 1 för dom filmerna är det typ något slags maraton på för igår kollade vi på 1 och idag så är det 2 och imorron 3 tror jag det var .

men det var jätte mysigt men jag somnade innan halva filmen had gått för den är fyra timmar lång!!!!

aja det blir ett kort inlägg men hejsvejs!<3

bodaborg!!

hejsan! 
i förrgår så var vi på bodaborg med klassen det var våran klassresa, fast vi skulle inte övernatta och det var lite tråkigt för de är ju det en klassresa går ut på typ, Okej kanske inte direkt? men aja vi hade kul iallafall och det är ju huvudsaken=)<3 men det hände lite skumma saker. För ida snubblade och fick sin hand genom en glasruta så hon fick åka in på sjukhus men hon kom till baka och berättade att hon hade sytt 6 stygn :O
vi åkte också bananbåt och det var så jäkla roligt! MEN anton råkade komma under bananbåten och strypas men han klarade det så när båten stannade så kom han upp sen.alla vart typ helt livrådda särskilt fanny som var bredvid honom i vattnet så hon såg ju att någon bara försvann:o
japp! det vart en spännande klassresa.
men sen så åkte vi hem vi d 20:00 men kom inte hem fören vid 21:00
och alla föräldrarna undrade vad som hade hänt men allt gick ju bra tillslut!
i bilen på väg hem var alla skit trötta. jag åkte med olivia,lovisa,ida,viktor och simon i carinas bil asså det är våran fröken och hennes bil var helt enorm så jag njöt liksom av att åka i en bil som var så stor så nästa steg att åka en limousin:P haha!



oj jag glömde säga vad vi gorde när vi kom dit! men då så hoppade vi saltotrampolin och det var vidrigt för man kom så högt upp och det kändes som om man skulle råka hoppa av.sen så körde vi banor och det var jätte roligt .man vart uppdelad i lag och jag vart bara med killar men det gorde inget. det vart johannes,mirre,daniel och jag i min grupp . vi vann inte men det var kul ändå!! jag han bara ta kort när vi hoppade på saltotrampolinen!





det är sofia som hoppar!!

hejsvejs<3

hej bloggen!

asså jag är liksom en person som inte pallar skriva hela tiden men jag försöker verklig lite då och då.
Men nu så ska jag satsa på bloggandet och hoppas det funkar:P<3



den är lite suddig men det är jag<3 hihi:P

hejsvejs!!

jaaa!!


 jag är osminkad på den bilden<3

språkval

hejsan<3 
idag så har vi haft språk för andra gången i sexan det är så himla kul men det kommer väl att bli tråkigare sen efter ett tag:(   sen så fick vi våra matteböcker och engelska böcker inte så kul att få matte bocken:P


jag hinner tyvärr inte skriva mera nu så hejsvejs<33

hejsan!=)

hejsan! jag är en tjej på 12 år och heter emma  bor i sverige .;P
igår så var jag på fotbollsträning så himla kul för jag har varot i spanien i 12 dagar=)
really funny!!<3

hejsvejs<33
RSS 2.0