spanien :D

ja,da sitter man i spanien och bloggar det er jette skont och ja det finns ju inte de tre sista boksteverna i alfabetet so ni vet! men idag sa kom vi ner till den fina lagenheten och har handlat och varit lite pa stan och sanart `sa ska vi bada :D aja ar valdigt trott men det var ju for att vi gick upp vid halv fyra liksom... aja ses!

Spanien

Sho bloggen!

Nu sitter fanny och jag här på golvet.
Vi har packat det sísta, typ handbagaget och så.
Och imorse fick jag ta bort mitt ena gips på vänstra handen! Det var bra eftersom jag är vänsterhänt.
Men om nån timme kommer säkert fanny och jag ligga och sova, vi är trötta! :s

När vi är i spanien så kommer emma att gästblogga åt mig, även fanny.
Men Fanny och jag kommer även att skriva liiite i spanien. Det var nog det sista från mig.

planet går 06:10 i morgon bitti. Vi åker 03:30 i natt.

 

pusssss

 


smileys

ja,nu så har ja smileys på min blogg tack vare emma:) länkar hennes blogg här . men nu så har ja iaf smileys i bloggen roligt va? :D älskar att göra det som ni kanske vet...
haha,aja det var det ja orkar blogga idag.

brytit handlederna...

ja det är faktiskt sant ja har brytit handlederna så ni får kanskw inte så mkt bloggning på ca 3 - 4 veckpr för ja har ju liksom gips på mig...aja var ia försiktika och gör inte samma misstag som mig!!!


där har vi ena handen.

träning

tärning ikväll då :) ska bli kul som vanligt. träffa alla söta och snälla men nu så ska ja gå ner och äta skulle egentligen gjort det för typ tre timmar sen men ja får väl ta lite håll då...
aja ses!

pizzafever

ja,nu så har ja tagit bort min andra blogg som hette pizzafever,för ja bloggade aldrig där och det är en riktigt bra förklaring till vrf ja tog bort den :P aja håller på med en ny design nu som ni kanske får se !!

med cornelia

hej bloggen nu så är ja hos cornelia (corre) nej,men vi sitter iaf vid datan nu och sen så ska vi väl hitta på något antar ja men iad så var dagen en karastrof eller ja vi var ju på öbacken men inte hela dagen för det rengnade ju och alla va trötta och blöta så vi fick gå tbx till skolan och då så fikade man lite och sen så jobbade man klart och vi skulle ju egentligen ha idrott men istället så fick vi träna wollyboll inför i morgon :) det kommer att bli skit kul!
aja ses senare för nu ska vi köra ett två tre ;P

vill ha tbx sommarn!

åhhh...ja kan inte fatta att vi ska vara ute hela dagen idag på ett reservat, ja hatar naturen!!
så ja tängte lägga ut några sommar bilder såå att man får en tillbaka känsla av sommaren sm nu är borta för en dag.


solen sttteeekkerrr


älskade den dagen!! :D

de var de ja hittade nu har inte så mkt tid på mig så hejdå! :)

öbacken.....

asså finns det något tråkigare och när det rengnar också! ja,vi ska till ett naturreservat och det är jätte tråkigt så alla har liksom en uppgift och ja ska vara presentatör med johannes.men det kommer väl att gå bra hoppas ja men ja har inte träniat något på det ja ska säga...aja de får bli som det blir.men nu så ha ja gott upp och gjort mig klar och ja har tid över och då tog ja fram datan!

är osminkad idag och var det igår också! ;) och då får man tid över för annat på mornarna ...;D

SKIT VÄDER!

pluggat med fanny ;)

hej bloggen idag så hängde fanny med mig hem efterskolan för vi skulle plugga klart lite inför spanien för det är bara en vecka kvar nu och det är hwlt fantastiskt! aja i morse så var ja inte i skolan för ja var ju hos ortopeden och det gick bra,de sa att ja skulle fortsätta att träna som ja gör och att ja fortsätter att växa.vill få min mammas längd :) men iaf sen så fick ja lite tränings övningar som ja ska göra så det får ja väl se till...haha! men nu sen på eftermiddagen så har fanny och ja börjat packa min väska och så klippte vi mina jeans till shorts,har redan gjort det på ett annat par som är försmå :( men nu har ja ett par nya ;) soo dam happy!
aja ska ut och rensa lite maskroser nu med mamma.... vill inte!!


snygga va? ignorera min hand..

GRATTIS IDA!

grattis hny ;) hon fyller då tretton år idag en riktigt tonnis :P haha! men ha en bra födelsedag!!

glee (L)

ja,då så sitter man och kollar på glee som vanligt och det är skit bra också... hah*! men vi förlorade tyvärr våran match mot aff med typ 4 - 1 men vi spelade riktigt bra och fick många frisparkar med oss men ändå så sätter vi de aldrig på mål ;( vilket är synd för det är riktigt kul! aja är iaf riktigt trött och längtar mer än vanligt till spanien nu! det är liksom bara en vecka kvar nu ! kommer att bli så kul.aja ses!


bild från igår ;)

fotbollsmatch ;)

förlåt för dålig uppdatering.. men ska bättre mig och när det är så fint så vill man ju inte sitta inne vid datan elr?
ja men idag så möter vi aff och ja hoppas att vi vinner stort ;) hah! men iaf det ska bli kul men nu så ska ja kolla på en vidio från igår som trorligt vis kommer upp i bloggen ;D

godmorgon

hej bloggen eller godmorgon bloggen...ja,ja har iaf vaknat och ätit frukost så snart så ska ja till emma och lovisa,kanske om ungefär två timmar eller nåt vet inte när mamma och pappa ska dra,men ja hoppas att ja inte stör mitt i deras helg...men det tror ja inte eller ja hoppas inte det:P men vi kommer nog som vanligt att ha jätte kul ;D så ses då !

bojan krkic

asså han är bara sjukt söt!! drömde till och med om honom för en dag sen och den drömmen ville ja verkligen inte vakna upp ur.och sen den drömmen hade ja bara börjat gillat honom ännu mer.
så deså! han är bara min ... och för er som inte vet vem han är så spelar han i barcelona så inte för att ja tror att ja har någon chans men ändå ;)


soo cute ;)

sånggg,lalala ;D

hej bloggen har nu kommit hem från sången och det var jätte kul som vanligt vi var med nicole en stund och sen så åkte vi hem med fannys mormor tror ja... aja ska kasnke ut och sola en liten stund för det är ju trots allt sol och varmt ute ;D så vi ses senare!

bullar!

idag så blir det bull bak då :D ja då blir man väl riktigt fet... hah! nej såå många kommer ja inte att äta men vi ska iaf baka av en andledning så de så! aja snabb inlägg bara för ska dra nu ses.

 

träning

så nu har ja börjat fixa mig inför träningen,asså ja har legat och solat tills nu.. hah! ska bli en brun negro figur  :) nej ingen figur men iaf bli brun och ja älskar verkligen min bruna färg som ja få på kroppen! den är liksom gyllen brun på nått sätt! och tänk iksom det är bara 13 dagar kvar till spanien :O och det är helt otroligt det känns liksom som om det var igår fanny och ja bestämde  att hon skulle med.
aja ska fixa lite socks now so see you later your piss aligater,noo OMG what am i saying :'(
nu fick ja otroliga skuldkänslor



   
min kanin förra sommaren ;D

 

solar;D

ja,nu har man packat lite grejer och gått ut i solen :D tog självklart med mig datan ut men den ska få vil ett litet tag sen s¨att inte batteriet går sönder och att inte det bli något fel på datan eftersom att ja har den i solen ... aja ses hejsevjs!

ala ni är rena bananmos! haha nej ja menra att ni är ringsvingar ;D


ser ni hur fint solen lyser i mitt fejs ? ;)

hemma från the old school ...

haahh.. ja nu har ja precis faktiskt kommit hem och det första man gjorde var att ta ett stort glass cola med is bitar i! so damm good ;) men ska nog gå ut som ja gjorde igår och sola lite vi sally så att hon får skutta som hon får nu varenda dag.. visst är ja snäll,men när det är solit så passar man ju på.
skolan har varit ok vi kollade på en film,sandor slash ida och den var väl sådär . kunde definetift ha vair mkt bättre men,men.
ska dricka upp min cola eller ja ska njuta av min cola rättare sagt! så hejdå ;D


soooooo nice or what?

ladda datan:(

så nu har ja suttit förlänge utan daata laddare så nu måste ja gå  så hejdå alla söta läsare :)

glömde säga !

idag efter skolan så åkte ju jag och min bästis lovisa ner på stan och hon skulle klippa skíg kort och hon vart skkkkiiiitttt fin :D verkligen kolla hennes blogg!

http://lovisawidstrand.blogg.se så j*kla fint verkligen!


snyggt va?

fotograf

en ny kategori :D det var länge sen va? hah! ja men den här gången så är det fotografi bilder som ja har tagit med min digital kamera :) och även bilder från semestrar och lite sånt! men ska försöka att bara ha bilder som är väldigt fint tagna! det låter bra va ? och sen så har ja rensat blan mina andra kategorier och då så har ja tagit bort rätt så många så bli inte förrvirade men det tror ja inte att ni blir heller... haha!


så det är dom kategorierna som ja har kvar :) och det var väldigt lockande att sätta dit en smiley på paint... heh!

ja,fanny,kissie och dessie

ja,kissie ska också till spanien om ca två veckor! och de ska ju dessie också eller det var något sånt kommer inte riktigt ihåg men ja nu så ska kissie det också så vi får väl se vem man träffar... hah! tror inte någon av de men man får väl hoppas att de svänger förbi *host* aja,längtar iaf otroligt mkt ! det är liksom bara två veckor och ja kan inte fatta det ! ska snart börja att planera min packning eller ska börja med att välja väska.. det är nog det bästa eller?


och nu + kissie!!

söta comments!

asså ja har börjat fått jätte många söta kommentareer och ja blir alltid lika glad över det! så tack så mkt! ;D

älskar!

  • detta älskar ja hos henne! asså utseende mässigt:P



  • ögon,såå snygga
  • håret,perfek :D
  • munn/näsa
  • form på annsiket
  • kroppsform!

 

asså seriöst hon är liksom helt perfekt,riktigt drömm utseende!! verkligen ;D

sommarvärme!

äntligen! sommaren är här.. eller iaf hälften av den:P tycker typ att det är varannan varm dag och varannan kall.. aja,nu så sitter ja ute med datan vid min lilla söta kanin sally!!! hon har typ något problem med hennes ögon och ja vet inte vad det är så om ni vet något om kaniners ögon eller något sånt så är det bara att skriva en kommentar!! skulle vara jätte taxam :) aja sitter i solen och steaker,sooollklarrrtt;D haha.
nej men sitter mest och bara slappar . såå skönt ibland. ska kolla med linnea sen om vi kasnke ska göra något,om ja orkar.

mee (L) bunny :)


soo cute!

hemma igen då

hej bloggen,är hemma nu :D ja japp! men ja har iaf varit hos emma och lovisa och lovisa och jag bakadde en rulltårta som var äklig smakade ägg... sen så körde vi lite wollyboll och det var skit kul:P aja nu så ska ja gå ut till sally så hejdå!


körde med plattat idag :D

...

 :'(

match

hej bloggen idag så har vi haft fotbollsmatch och det gick väl sådär... men vi spelade jätte bra men ändå så förlorade vi med 5-2 tyckte det var konstigt för vi var faktiskt bra! aja sen så var vi hos farfar och till båten pappa skulle göra något där men nu är ja riktigt trött så får ta och rensa garderoben en annan dag. om mamma inte tvingar mig för det är inte särskillt fint i mitt rum :/ men det brukar inte vara det heller så..
aja ska kolla lite tv snart så är det glee :D såå bra.

sessss

talang och hockey

haha,ja vi kollar på båda.. eller nu på hockeyn men ja vill helldre kolla på något annat . och snart är det modern family som är så j*kla roligt,hah! aja ska ta fram lite godis nu så hejdå!

hissar och dissar!

 

sommaren,om den kommer snart vill säga :P men tänk när sommaren äntligen är här..
läs inlägget nedan!

plattat hår! gillar det nu på mig själv,men hoppas också att ja passar i lockigt för det är liksom mitt ursprungliga hår! men tycker det kan vara snyggt med platt hår ibland asså förnya sig liksom.

kort lov...haha,ja vi har ju haft det nu de här tre dagarna och det har varit jätte skönt! och det har varit bra att dagarna har gott rätt så långsamt för det är ju liksom bara fredag och det känns som om det är typ söndag och att man ska till ksolan i morgon!



ont. asså att man har ont någon stans så att man blir typ helt handikappad! för det känns så lite för mig eftersom att ja har stukat foten... så idag så kunde vi inte äns hoppat studsmatta en ändå gång liksom! och det brukar alltid iaf bli att man hoppar någon gång eller kör typ fotboll eller nåt sånt men kunde inte det för att ja har  ni vet vad:'(


det var allt,vilken tur att det bara var så lite dissar :D

sjön!

äntligen börjar sommartiderna då man kan åka ut med båten och det är så himla mysigt! asså älskar det verkligen.det kan bli den första helgen med båten det här året! nice va? haha..
men längtar otroligt mkt tills man kan bada och sola varje dag typ..och speciellt att bli riktigt brun! :D
ett stort pluss för det.
verkligen.



(L)

dagen!

hej bloggen,idag så har ja då varit hos fanny eftersom ja sov där. och vi gick och la oss vid elva ungefär tror ja? sen så vaknade vi vid halv tio eller nåt sånt.... har ingen kolla.men ja har iaf ont i foten fortfarande såvi får se om ja kan vara med på matchen:( hoppas! men sen så ´gick fanny och ja ner till emma och lovisa och va där spelade lite kort och sen så kom dom på den sjuka ideén att fixa mig... haha. men ja vart nöjd men kanske inte först men sen när de hade plattat håret så vart ja nöjd :D så de har då fixat en header till mig som ni kasnke ser eftersom att den är ny,snygg va!! älskar den så kommer inte byta på ett tag iaf! för ja är ju inte så duktig på sånt.
heh^^
har iaf kommit hem nu och ska ta lite godis är så j*vla godis sugen! var det ända sen ja tog en från emma och lovisa och ja älskar sura godisar! önskade att emma var här nu för hon har jätte bra godis smak!
heh.
aja ses senare!


heh...

godnatt för i kväll!

godnatt och puss på er allihopa :D<33

pan pizza 22:30 :/

haha,ja ja är ju hos fanny och vi har precis ätit pan pizza kl 22 : 30 det var riktigt gott! haha.
ja ska ju sova här och vi var trötta nu efter träningen så vi tog en liten pan pizza.
och träningen gick väl bra men i början så stukade ja foten och det gör S*it ont asså ja kan knappt gå:( kommer inte kunna hoppa studsmatta i morgon om det inte har blivit bättre... heh.
aja ska se om någon rolig är inne på msn nu ses!

äta!

sey yooo ( L )

8 skol dagar!

shiet,ja kan inte fatta att jag bara har åtta skol dagar kvar! hur ska ja hinna med allt det är liksom hela matte boken,svenska,engelska och spanska,men så snabbt som ja jobbar så hinner ja nog lätt som en plätt... eller inte.
men ja får nog ta hem något iaf.... det blir inte kul och sen är det typ två prov ett i spanska och ett i matte://



OMG!!!

Trött!

KAN MAN VARA TRÖTTARE....nej tror inte det. för asså ja har nog aldrig varit så här trött som ja är just nu! men ska ta och vila ett tag och sen blogga mera eller så bloggar ja nu. vi får se!

här har ni iaf en trött emma!

....

Tom tits!

hej bloggen indag så har msel varit på tomtits och det var skit roligt vi gjorde massa olika experiment och sen efter ett tag så öppnade fritt fall så den åkte vi typ tio gånger om,vi träffade snygga killar också... hah. men sen så åt vi taco buffeé och det var skit gott men ida och jag var tvungna att ta pannkaka för vi hade inte råd:/
aja vi hade iaf kul kommer bilder sen när emma och lovisa eller ida har lagt upp de på deras bloggar!!

har alltid sååå j*kla kul med er!

ska till farfar!

ses!

skansen/valborg !

asså ja vet att ja är lite sen med det här men... har ju inte orkat blogga:P
men här kommer en bildBOMB!!!


a monkey!

så nära är ja! har inte zoomat:O

ser det ut som en staty? det är INtE det! ÄGDA,haha!

en babian:P

okej kommer mera bilder senare!

jag = lemurer!

asså ja älskar verkligen lemurer ! sen ja var på skanske med friends, kommer i nästa inlägg, så var det som ett zoo med lemurer och massa andra djur och man fick betala40 kr för att gå in och man gick verkligen in till lemureran så de kunde liksom hoppa rakt på en och det var en som satte sig precis bredvid ´mig och den var sååå söt för den satt typ och åt å något sags äpple eller något sånt!
men ni ska iaf få se bilder från skansen i nästa inlägg!

vad tycker ni? att ja ska vara en lemur eller att lemuren ska vara mig?
haha!


ja vill vara lemuren!



haha!!

Godis!

ja,nu sitter ja och smaskar på mitt godis som ja fick av pappa! hah. men det kanske inte direkt var det godaste... för det är lite lakrits på och det är en äcklig sådan. men tack ändå för omtanken att köpa något !


så ser de ut.

msn :)

hej bloggen idag ha rja varit med cornelia och vi har varit ute och inne:P men nu ha rja kommit hem och det var faktiskt en lätt dag i skolan fanny och jag jobbade matte på näst sista lektionen och sen så hade vi lite sexualkunskap... haha, ja det har vi faktiskt men visste typ redan allt.
mne nu så är ja inne på msn och webbar med några :D hahahah... är skit kul som om det är frösta gången.
aja ska hälsa på pappa nu har inte sätt honom på hela helgen han kom hem kl 02 00 inatt . så det blir kul :)

ses!


ehh,vad tror ni om mig... hehe :)

rensat och klart :D

så nu har jag rensat alla bilderna var inte så många så det var skönt... pappa säger att ja inte får ha så många bilder på den här datan så att  den inte cpar sig efter ett tag.hah!
aja ska checka tv:n nu så hejdå biatches (y)


alla bilder som är kvar...

nytt och fräscchht..

hah.ja som ni ser så är ddet en ny design och är rätt nöjd... Host* aja så får det se ut än så länge iaf :D

så vad tycks? :D

hemma!

shulululu:D
hej bloggen har kommit hem nu och har kollat på glee som äntligen har börjat ingen är såå lycklig... hah.
men iaf först så var vi runt i några affärer som jysk och rusta och sen drog vi till mormor och mrfar kusinerna kom dit sen och vi åt där och så.tror aldrig att a har skrattat så mkt i hela mitt liv faktisk! det var så j*kla roligt!
hahahaha :D skrattar fortfarande....
aja nu så ska ja kolla runt lite på bloggar och sånt och sen blir det väl tv,Wallander blir det ikväll då!
och sen är det ju parlamentet,hah!

bara för det där med justin bieber så har ja fastnat på en av hans låtar! haha :D

baby....den är riktigt bra!

 

svar på tal..!

Anonym: gillar du justin bieber ? asså de verkar liksom inte det för du lägger aldrig ut någon bild eller låt med honom så gillar du honom eller inte?

bra blogg föresten,kram ....

svar. haha,rolig fråga,men ja gillar inte justin bieber för ja tycker liksom inte att han har något speciellt,visst han är söt och så men har ingen speciell röst mer pipit och irriterande.. asså de här är ju bara vad ju tycker och ja ska ska såklart låta alla andra tycka vad de vill och ja har liksom inget emot honom visst de skulle vara roligt om han kom till sverige och så,men då hade ja häldre sätt någon större artis.och ja förstår att det är många som gillar honom för han är ju verkligen på topp! hah ;)och det där med bilderna och låtarna vet ja inte vrrf men ja kanske inte just tänker på honom så det är väl därför så de har inget med att ja inte gillar honom.'


tack för kommentaren :D

drar till jysk

så nu ska mamma och ja åka till jysk och köpa en ny beddmadrass till mig vet inte vrf men mamma säger att min är för liten... aja hejdå ska till m&m sen så det bli seg update tyvärr:(
aja hejdå!

ute med sally!

så nu har ja släppt ut sally så ska ut nu ses (L)

planering av vecka!

måste göra om bilden av en andlednig...

godmorgon!

hej bloggen ska nog ta tag i mit bloggande igen eller vad säger ni? har inte haft någon lust att blogga den här veckan men det kan väl bli kul eller ? hah...idag så blir det mormor och morfar ska träffa mina kusiner där såå roligt även om det kan vara lite jobbigt ibland.men vi åker dit lite tidigare för att .....eh ja vet faktiskt inte vrf.
aja ska gå ner och äta lite frukost snart men först blir det att kolla lite bloggar har ju inte varit inne på en vecka så de blir många inlägg att läsa!
aja ses senare får vi hoppas och ni måste göra så att ja bloggar mkt  och då är det ju roligt om man får lite kommentarer lite då och då.... haha!
puss oh kram skumbanan :D

 


söt...

dålig update!

ja vet ja vet men ja har bara inte orkat att blogga har liksom tagit en liten paus och d ekan vara skönt iblan...
men nu så sitter ja hemma och ni kasnke undrara vrf? jo för då har man gott och blivit sjuk,smart va? men sitter hemma nu och äter lite glss för man har ju ont i halsen och då är det bra med glass men det är inte nyttigt :( aja har spelat lite sims och nu ska ja ng bara ta och vila lite så ses!
RSS 2.0