bilder från skolan








bjuder ...

tuppen med kalkonen ...

tjaa !

nu sitter jag och tuppen lovisa här.
om ni undrar är jag en kalkon , hahahah enligt tuppen.
vi har ätit kladdkaka som jag bakade igår med massa grädde. mums !!
och tv funkar inte för vi har nån i källaren så vi kan inte gå på toa eller nåt. men jaja , vi överlever.
datan funkar iaf. elr a , laptopen.



3 gamla bilder , heh ; )

snart stan igen..

hejsan små söta !

nu så sitter ja här med emma och lovisa och vi fixar oss lite ska snart ner t stan igen och möta linda och hennes kompis alice !

men vi svängde hem en stund för har ju varit där hela dagen och de var fett kallt! vi delade ut reklam för att tjäna pengar till laget. Sen när vi var på väg hem och satt på bussen så kommer det typ fram en syrian och börjar snacka med oss ,vi kunde inte hålla oss för skratt så han bah va skrattar ni åt ja vill också skratta .. sen så frågade han va vi bodde och vi sa nyköping och så frågade han om de var läskigt att vara här? han var fett skum ...!
sen när han gick av så garva vi ihjäl oss fan :'D

nu e de nåt felm med mina bilder igen sdå tyvärr blire ingen bild..

take a snap..

hejsan! har lunch i skolan nu men ja e hemma hos mig med lovisa vi hann precis med bussen,fick sluta svenskan lite tidigare asså alla fick inte bara vi ;)
men nu så e vi iaf här och vi har stekt hamburgare och ska precis ta en stoor god tugga .. de är alltid soppa i skolan på fredagar och de e inte så gott.
men vi ska iaf ha idrott sen och de e alltid kul enligt mig för liksom de är ett av mina favorit ämnen .. hah! ja men de är ju alltid bra att äns ha ett favvo ämne!

idag i skolan så vart man ju inte lite blöt.. ja och karin hade krig och sen så halkade hon och då började ja garva och sen tappade hon typ sin mobil,så vart tvungen att leta lite.. hittade den inte.
men sen så rullade vi oss i snön elr okej karin rullade sig övredrivet i snön hah! men de var kul.
nu när lovisa och ja gick av bussen så kastade vi lite snö på varandra och sen så skulle hon springa och sparka snö på mig och då halkade hon !! hahaha! så jävla kul :D
hah!

take a snap..

hejsan! har lunch i skolan nu men ja e hemma hos mig med lovisa vi hann precis med bussen,fick sluta svenskan lite tidigare asså alla fick inte bara vi ;)
men nu så e vi iaf här och vi har stekt hamburgare och ska precis ta en stoor god tugga .. de är alltid soppa i skolan på fredagar och de e inte så gott.
men vi ska iaf ha idrott sen och de e alltid kul enligt mig för liksom de är ett av mina favorit ämnen .. hah! ja men de är ju alltid bra att äns ha ett favvo ämne!

idag i skolan så vart man ju inte lite blöt.. ja och karin hade krig och sen så halkade hon och då började ja garva och sen tappade hon typ sin mobil,så vart tvungen att leta lite.. hittade den inte.
men sen så rullade vi oss i snön elr okej karin rullade sig övredrivet i snön hah! men de var kul.
nu när lovisa och ja gick av bussen så kastade vi lite snö på varandra och sen så skulle hon springa och sparka snö på mig och då halkade hon !! hahaha! så jävla kul :D
hah!

usch vilket väder!

hej , sry att ja inte bloggade tidigare men nu får ni lite updatering över hur dagen såg ut och den var väldigt skön och kort slutade kvart i två så var hemma för några timmar sen men det är redan mörkt och typ snö storm,ja hatar verkligen snö de är blött jobbigt och kallt ! ja saknar verkligen sommaren nu ! fast de har ja gjort ända sen sommaren var slut ... fast ja styr ju inte vädret så vad ska ja göra de är väl bara hänga på.

just nu: sitter i soffan med datan i knät och tittar på tv och käkar mandarin elr klementin bror på vad man säger..
och så har ja bytit om till tränings kläder,men träningen börjar egentligen inte försen sju ..men orkar inte börja stressa så är klar.

ikväll: träning kl 19.00 - 20.30 sen blire hem och mysa lite med familjen och packa ihop lite kläder tills imorgon !

imorgon : emma,lovisa och cindy sover här inte för att ja vet om cindy brukar sova men...de får vi se då !
vi kommer ha fett mys och ja antar att dom kommer försöka få me mig ut och åka pulka och om ja inte vill ha fler blåmärken än va ja redan har så är de lika bra att säga ja !

övermorgon: dela ut lappar på stan med laget och sen blire lite grejer in mot kvällen hade ja tänkt :)

söndag: cup med fotbollslaget vilket kommer bli ytterst kul och vi kommer vinna hela skiten fett taggad ju!


grönan i sommras elr höstas.. med emma och lovisa !


alla dom små söta tjejerna för några år sen :)

biologi

ja nu så sitter ja på biblioteket och bloggar lite snabbt "
ja sen så blire hem och blogga mera så ses senare!

usch på vissa hämska människor som inte kan vara sig själva!

asså ja rubriken talar för sig själv de är så jävla jobbigt man blir så arg ! för när dom typ e med andra så ska man spla cool och när man e själv med den personen så e han/hon jätte snäll och trevlig asså kan man inte bara vara sitt vanliga ja hela tiden va är de svåra med det liksom :O de finns inget som e svårt med att vara sig själv elr? jo juste de verkar ju som de.. men man blir ju så lack på dom människorna som spelar ett spel med andra och håller på och ska vara cool och impa och greja ! ja säger inte att ja inte har gjort de för de har ja men ja har iaf fattat att de är otroligt fegt ! och de kommer aldrig hända igen verkligen inte ..

so sick to my head when i think about the years we spent together wherever on forever


hård träning

japp nu så är ja mitt uppe i mitt träningspass ja tar en liten snabb vila just nu och ska sticka ner och hämta lite vatten..men de e fett skönt att springa på den här så kallade cykeln elr okej de är bara ja som kallar den cykel men skit samma de e mitt namn på den ! den kan ju inte typ heta gå saken elr nåt.. låter väl lite skumt?

aja ska fortsätta med min stenhårda träning,har tappat 100 kalorier..de finns en mätare på "cykeln" ;)


oj va stor !!...

the time of my life.




right now i have the..


alltid lika kul!

haha ! ja älskar er mina små fan elr okej ni kanske inte e så många men iaf här är ett fan och hon heter linda och e jätte konstig nej men hon  e stört skön och vi är ritorp och reatard .. men ja e stolt över våra fina smeknamn och sen så är vi båda kompis med dachrriiiidd machridd. han e cool som vi två. men iaf linda e ju en barndomskompis t mig och ja de va så kul för när vi alltid va på en vuxen fest varje år så var de en tjej till i vår ålder och hon hette också linda och ja kallade henne en sak för hon var typ fet.. men de va så kul för ja kallade henne en sak och linda en annan sak för linda var stor och den andra linda som ja pratar om va liten. de va skit kul när vi tog upp det en gång och sen så säger hon en dag att hon och ja har varit i spanien och de kommer inte ja ihåg och då retar hon mig och säger att ja har dåligt minne de är inte chyyssttt !!
hah! sen var de en gång i klassrummet så säger ja big ben när ja skulle säga big bang och alla börja skratta och linda satt mitt emot och typ vart helt tårögd haha! så jävla kul asså man kan inte sluta skratta åt henne de går bara inte..

men så nu har ja skrivit om lill linda ! hoppas du blir glad när du läser de här :D


linda för några år sen ! söt va :O

bästa hårsprayen!




asså vet ni ja har den bästa hårsprayen i världen den e grym! ja har haft rakt hår i flera dagar nu och de kan man ju bara kalla grym hårspray !

det är syoss shine and hold ,finns inget bättre just nu i mitt liv elr jo mkt annat men ... ni fattar !
den få mitt hår och hålla formen och ja kan ha mitt löshår utan att mitt vanliga hår blir lockigt och de känns fett bra att inte behöva gå och ora sig om att man ser dum ut elr så. använder inte så mkt för ja gillar inte när de blir så där hårt ni vet för sen när man borstar håret så blir de tovigt..de är väl det ända minuset med den här hårsprayen tycker jag !
och tänk då liksom ett minus och resten plus. de är bra!


pratar med linda ?

hej kära läsare, sitter just nu och pratar med linda i telfon med linda och snackar lite skit . just nu pratar vi om matteprov .. de är skit kul host. men idag så har ja varit jätte duktig och städat rummet ja e riktigt stolt!
haha ja men vi får liksom gäster ikväll och då vill man inte dirket ha en massa kläder i rummet när dom tar en rund tur.

nu väntar ja på at linda ska ringa upp mig ..men då säger hon att de tutar upptaget ! inte bra..


fotbolls träning utomhus ?

ja visst låter de mysigt de tycker iaf ja ! elr inte.. men kul blire att få träffa alla. men just nu så håller ja på och fixar mig med varma kläder så att ja inte springer runt där och fryser ,även fast man inte brukar göra de för man blir oftast varm..

imorgon så har vi fysik prov och ja känner mig helt gone ! asså kan typ ingenting . elr jo lite men svårt är de som vanligt... asså shiet OMG hah! :D



mysigt..

hatar snö !

usch ,blött sliskit och äckligt och kallt !

emma och lovisa ;)



ja ja gör väl som ni säger och skriver om er men orkar inte så tyävrr haha,där vart ni lättlurade va ?
elr kanske inte..men ni är stört sköna för om man frågar dom om vad man kan blogga om så säger båda sig själva . hah! så osmart asså inte för att ja inte kulle säga de men...
men puss på er sötnosar ;*

powerpoint ?

jaha,då var de bara börja plugga igen då.. fia vrf skulle du på minna mig om de ?
men vi ska typ ha någon slags redovisning i biologin om en djurart erl nåt och ja skriver om clownfiskar ni vet de e dom som finns i hitta nemo !
 så ja behöver all fakta ja kan få och helst om vad ränderna står för om de nu står för något ? men de skulle va väldigt hjälpsamt !

killars tro om bloggning..

asså alla killar tycker typ att de är konstigt att blogga och dom flesta säger att de är som att begå självmorde men ja fattar inte va de faliga är.. asså man dör ju inte dirket ?
de här är en killes hjärna : varför bloggar alla tjejer? vem vill läsa om vad någon har gjort under dagen ?
asså killar fattar inte att de är som en hobby och att man inspereras av andraoch man hittar mkt snygga kläder och andra och massa annat och man blir tipsad om fett mkt ! men nu kom ja på en grej killar läser kanske inte bloggar för att man tipsar aldrig om något killar har användning för .. ska nog ta och göra de lite oftare *host* hah! men jo faktiskt.

så här såg typ min engelska lektion ut idag .. ja,viktor och simon satt och snackade bort hela lektionen och då kom vi in på bloggning och då ställde dom exakt de här frågorna .. hah! ibland e killar för sköna.

håller på med designen...

asså gosh ja får damp på mitt photoshop just nu de e skit segt! men som sagt så ser bloggen lite konstig ut just nu så ja håller på att fixa så ta de lungt !

ja har iaf kommit hem från skolan ,tänkte plugga men pallade inte de.. så ja tog ner datan och sitter nu och myser i soffan.kollar på american got talent de e typ strippare nu elr nåt...han i juryn ser ut att bli kåt !
hah ;)

 seyu guys


vill se den andra nu !

hej alla ! idag så har ja ju varit på bio med fanny och den va skit bra tyckte ja , väldigt spännande... och lite små läskig,heh!
den va ju inte sorlig nej inte ett dugg ja satt bara där och snyftade några gånger ;)
usch de var en jätte söt figur elr nåt som dog i slutet... so sad !

men nu så har ja precis skölt bort min ansiktsmask och känner mig riktigt fräsh och sitter och lyssnar på musik. vi har fett mkt att plugga till på tisdag och onsdag vi har liksom prov på onsdag och glosor på tisdag och provet känns som om de är hundra sidor att läsa till ! inte kul.. aja ska fortsätta med pluggandet till iaf 20.00 sen blire en tidig dag till sängs,eh skit trött rent utsagt .

snart blire bio !

godmorgon! just nu så håller ja på och fixar mig lite inför bion hoppas filmen e bra! har stora förväntningar elr nä har inte så stor koll på harry potter men vi får väl se då ...men vid 11 så ska vi hämta upp fanny och sen direkt till heron . ja tror filmen börjar 13.00 elr nåt sånt så de blir att va klar tidigt så ja hinner slappa lite nu på morgonen.
aja vi ses när ja har kommit hem och då blir det bilder också får vi hoppas ;)


hittade en snygg bild på datan :)

önskelista 2010

så nu ska vi se vad ja önskar mig i år ..



 pengar !

gitarr

underkläder...

body lotion / body butter

mer pengar ...

skivor ( rihannas, idol och katy perrys )

de e typ de som ja har kommit fram t hittills hittar alltid på felr närmare jul :P

harry potter ...

ja imorrn så blire harry potter med fanny ,ja vet inte vad den heter men de får vi se då ;)
den är säkert skit bra ! och ja kommer säkert inte fatta ett skit ... ibörjan visste ja inte äns vad hogwarts va ja trodde de va en person..de är ju völdigt klyftigt elr?

asså visst e de mysigt att sitta i mys kläder på kvällarna ,ja älskar det verkligen man känner sig så fri på nåt ätt ,kom bara att tänka på  det liksom..

Åhlens julkalender

hejsan alla söta läsare ! idag så har ja varit me fanny och vi har haft stört kul. först va vi hos henne och sen åkte vi hem t mig och badade i jaccusin och vi gjorde lite andra *grejer* också men de vill ni inte veta , lite barnsliga ni vet ;)

aja för ett tag sen så kom mamma och pappa hem med åhlens julkalender ! tack så mkt de blir fett kul och öppna och se vad som finns i nej vänta de vet ja ju redan eftersom de står på baksidan .. hah!

iaf imorrn så ska ja kanske på bio med Fanny och sen ska vi bada igen de va så sköönt så vi tar en liten spa dag .
hon skulle egentligen på bio idag men de vart inte så av nån anledning.

men love u guys


datan cpar hittar inga bilder !!

längtar,längtar och längtar ...

asså nu har ja börjat få en julkänsla så nu går man bara och längtar t julafton ! de är jätte mysigt att tänka på de men inte att vänta på det..ja vill att den ska va nu och sen efter det så har vi nyår och sen efdter de så e de nått annat och efter de .... osåvidare osåvidare.

görra julen så va ja hos mormor och morfar och firade på dagen och sen på kvällen så åkte vi hem t oss och då kom pappa hem från sitt jobb... hah!
men i år har vi funderat på om vi ska åka t spanien och fira jul ?
vet ni att i spanien får dom flest bara 1 julklapp och sen är de bra så om dom får en boll så har dom den och använda och de är allt ! asså vi är jävligt bortskämda ska ni veta vi här i sverige ..inga krig inga svåra sjukdomar elr jo men de är värre för dom fattiga länderna ,inga flodvågor och massa sånt...
...



vinet :

söt vovve !


sommar :



vilket ser skönast ut ;)

FREDAG !

toppen dag eller ja de e ju bara morron än men ja kan lova att dagen blir bra !
för vi börjar nio och slutar 14.00 . vi skulle ha slutat halv tre elt tre annars så de bli skönt heh ! men tyvärr så e de ingen idrott idag för vi kommer ha en tema dag på skolan som kommer handla om nåt som ja inte kommer ihåg ,lyssnade nog inte så mkt då ?

aja nu så har ja gott upp och tror att ja ska sätta på mig varmare kläder sitter i linne och shorts och fryser ihjäl !
sen blire fixa sig och äta frulla .
pappa kommer skutsa mig t skolan idag ,vilket är jätte skönt så tack så mkt pappa !
ibland är de bar att han jobbar som han gör och ibland piss dåligt...


pusspåer


spanien 10 vääldig saknad fast med gips...

only girlin world ;)

 

kalle anka satt på en planka och ropade såhär...

mamma mamma kolla ja e kär...




stor saknad till den cupen <3

tio frågor om dig djälv ?



dricker du ? nej
röker du ? nej och aldrig !
singel / upptagen ? singel
brunett eller blond ? mest brunett
är du på väg att göra ? duscha ;)
vilken sport håller du på med? fotboll...
kill elr tjej kompisar? båda
natt elr dag? dag ..
har du fått ditt hjärta krossat ? nej !
gillar du nån just nu? vet int .


tio snabba frågor om mig :)

lite seg uppdatering..

förlåt för se g uppdatering..har inte haft tid elr lust .
men nu e ja på g känner ja!
idag så var ja me emma och vi köpte godis och cola och sen så gjorde vi en grej..som ja tyvärr inte kan säga men skulle gärna berätta men sry ;)

iaf just nu så sitter ja i träningskläder har tränat lite idag också ,duktig va?
ja vet!
men nu så ska ja nog gå och ta en dusch och känna mig lite fräsch you know .


puss och kram skum banan

 

saknaden är stor !

träning..

hejsan  nu har ja  några minuter med datan ... men ja har iaf tränat på spinningen som vi har här hemma ( love it )

har stått på den en timme och typ lekt konsert och massa grejer så ja tycker synd om mamma och pappa som var tvungna att höra på min vackra röst ;)

men iaf idag så var ja ju på stan och vi hade jätte mysigt ja kan inte fatta och dom fick me mig dit för de va svin kallt jue!!
men ska ta och äta nu så puss på er alla !


tjej ligan får stå för bild !

crap !

hej bloggen har varit på stan idag me linda och amargi och ja orkar inte blogga idag erl okej de gör ja men mamma dampar så hon kommer ta min data så hejdå ! :( för idag asså!

pyamas

godmorgon !

sitter just nu i min söta snobben pyamas,älskar den men den börjar bli för liten...har typ haft den i tre år elr mer ?
men ja har börjat fixa mig lite smått vill inte stressa för gick upp en halvtime i för väg för både mamma och pappa drog och ja vill inte såva själv i ett stort giganormt hus !! asså de är jätte läskigt jue .

men idag så blire skola som vanligt ,suck ;) men de är väl bara att kämpa på så går allt bra. vi har en väldigt skön dag vi börjar 8.55och slutar 13.30 och plus de så har vi håltimme idag ckså fast de har vi varje onsdag ! så ja kanske hinner blogga lite då bors på vad vi gör för nåt .


btw vi har fått hem våran skolkatalog asså ja vart skit ful,ser sur ut :( men,men vi tar ju ett nytt foto nässstttta år !

bags..

asså lovisa vill att ja ska skriva om mina väskor och ja de kanske inte är de intressantaste men okej om hon vill de så :D

ja vet inte vart ja ska börja okej..
ja har en gucci väska och två LV och mera...nöjd nu asså lovisa e min kompis så ja retas bara lite me henne haha .
men ses senare"

COD

japp ,ja ska ta och testa spela cod nu ,de kommer gå rent åt helvetet...va ja tror men ni kan ju alltid hoppas på mig elr va säger ni ? amen tack så mkt ja tar de som ett ja :D

ses när ja har spelat färdigt elr efter träningen erl imorrn...


ån nej ja kom på en sak...de är ju åldersgräns så ja får inte spela :O
stackars mig och ja tänker inte bryta mot reglerna !

vampyr elr inte?

haha,idag på bussen hem så sitter ja linda och ludde o snackar lite sen så kommer de på två tjejer och en av dom har huggtänder asså dom va fejk säger ja men linda ficki verkligen panik !

Linda : kolla hon  som sitter längst bak hon har huggtänder :O !

jag : nej ofta fett chill !

Linda : nej vadå chill fett läskigt ju..

jag : haha,e du seriös ?

Linda : JA ,asså emma du får inte gå av innan mig !

jag: men snälla va tror du hon kommer göra flyga fram och bita dig i nacken ?

Linda : eehh, JA vadårå hon e fett läskig ju ! asså emma du får inte.

jag : men ja måste ju för att komma hem.

Linda : men då är de ditt fel om ja blir biten !

jag : du kommer inte bli biten ! ja kan ringa dig när ja har gått av.

Linda : RING direkt !

jag : ja då !



de va vårat samtal och sen fick ja ett sms och där stod de "hon gick av på samma station som mig !!!!! :O <3"

cooler than me




cooler than me - mike posner




byter om för träning nu... de kommer bli väldigt kallt antar ja!

hål :O

aajjjjjjj ! ja har bitit av en bit av min tand ! de gör skit ont och den är syl vass! fan också hoppas ja slipper borra när ja ska t tandläkaren... 
undra om en tand kan växa ihop igen? nån som vet.. heh !

håltimme !

tjena mitt bena! emma här,ee okej de vet ni ju men skit samma ! ja och lovisa sitter hemma hos lovisa nu för vi har håltimme (missar bild) jävligt skönt,hatar det...men iaf vi har haft so prov idag och ja vet faktiskt inte hur de gick ..men ja tror ja slapp göra omprov för då hade hon väl sagt nåt hoppas ja ?
sen var de friends möte och de va skit kul vi lekte några lekar och en av dom hette cp leken och ja vart cp först ,asså man skulle säga ett ord och sen skicka vidare och den som visade tänderna skulle göra en sak och efter ett tag så vart man ett cp asså de är svårt att förklara men.
sen gjorde vi två andra lekar också,har nog aldrig skrattat så mkt ..elr jo när linda skrämde skiten ur mig !
nu så sitter ja och dricker cola och äter en mockaruta! lovisa och ja hade en liten lotsas fajt och då tappade vi burken med mockarutorna i så hon vart tvungen att dammsuga ! hah..de såg så jäkla kul ut för ni vet när två tjejer drar i en väska så flyger väskan sen iväg så var de fast med en kakburk.
men colan e riktigt god !

bloggar mera sen !




haha de ser gott ;)

accesoarer




asså ja älskar mkt accesoarer,usch va långt och svårt ord... men de e sjukt snyggt håller ni int med om de?
man kan ha hur mkt som helst och de passar t allt typ iaf guld och silver ;)
men ska nog ta och köpa lite mer smycken och sånt har inte spec mkt de e lite synd.. hmm ? nån som vet några snygga?

ny header va tycks ?

ja har fått lite hjälp som ni kasnke fattar och tack så mkt för de http://superelly.blogg.se :)
vart faktiskt riktigt nöjd om ja ska va riktigt ärlig... e inte speciellt bra på att sätta in sånt här men ja klarade de äntligen ! grattis till mig (tack,tack så mkt ja vet att ni älskar mig ) hah,drev..erl gjorde ja?
heheh.

gosh va jobbigt de e med den där tjocka texten..hehe,får ju ont i ögonen jue :O de e absolut inte OK ! nu får ja ta och ringa till optikern. isånna fall vill ja ha ett par snygga glasögon ja tror ja skulle passa i de elr ja har faktiskt ingen aning men de e snyggt !

tack såå mkt !




hej på er. ja nu så sitter ja inne på msn och chattar med fanny,emma,lovisao hcl inda de har precis hjälpt mig med so så tck så mkt! så nu kan ja plugga inför ett muntligt prov imrn...de blir intressant ja hoppas ja e första elr andra gruppen för då får man hål efter ! nice huh?
men nu så ska ja se va tjejerna skriver de bombar typ ! haha vi e  så sköna.

love you guys !

chimmy who? chimmy wath? chimmy hey !

ja nu har ja kommit hem från skolan och ja kommer berätta mer om de i nästa inlägg...orkar inte skriva just nu men ni ska få en bild på tröjan och de lovade ja så här e den!


den e väldigt lång! så ja fick inte riktigt me hela på bild...

skola,sen...?

godmorgon alla söta!

nu så har ja precis fixat mig inför dagen,vi har sovmorgon idag t 9.10 ,väldigt skönt hinner me så mkt mera !
men nu har ja iaf blivit klar med utseende delen nu e de bara insidan kvar ( tandborstning+ munskölj= bra andedräkt ) haha,nej men typ äta frukost och sånna små saker.
pappa skutsar mig t skolan idag vilket är väldigt snällt av honom så tack för de! då slipper ja vänta på den jobbiga trånga buss..de kör ju som dårar!
sen efter skolan så vet ja inte riktigt va ja ska hitta på men något vet ja och de är att ja måste plugga som f*n för att klara SO provet som vi har imorrn .

men er ser ja senare,puss och kram skumbanan !


de är min nya tröja ! ni får en bättre bild senare idag.

fått kläder av moster!

idag så kom ju min moster och hämtade oss vi skulle ju t m & m så då kom hon och hon hade kläder me sig två kassar och de va sjukt snygga grejer kasnke kommer upp bilder imorgon erl när ja har tid ! men ja tror att de kan va lite förstort på mig men de e mysigt ändå så tack så mkt :)

blir alltid lika glad av kläder intesant ? förresten så har ja glömt och sagt att ja ahr köpt en ny mascara min börjar ta slut...
men de e en sån där gul ni vet som ja hade förut  ! love it.

nu blire hockey



hej alla! nu så ska ja smita ner t mamma och kolla på hockey de e typ swe-finland erl nåt så de kan bli mysigt tror ja tar några pepparkakor och mjölk också! men ja vet inte om ja orkar elr kommer blogga mer ikväll för e skit trött och ska plugga so! prov på tisdag...


grattis älskade pappa på farsdag love u <3

godmorgon

goodnorning goodmorning hör fåglarna sjunga glatt erl hur den nu går...asså ja har en annan verision som e mkt bättre. Lovisa och ja har iaf vaknat och käkat lite frulla gott.nu så håller vi på och fixar oss och lovisa har bestämt va ja ska ha på mig idag så ja antar att ja måste lägga upp en outfit idag!
men idag så ska ja iaf t min mormor och morfar ooch min moster kommer också,hon hämtar oss vid 12 så då ska ja se till att vara klar...hah inte så svårt för mig !



men ses senare få ja hoppas !

lovisa sover här.



tjenare!
sry att ja inte bloggade tidigare men har varit med lovisa hela dagen och då har man inte tid vettu !
men vi har iaf kört lite krigarspel på dagen och hyrde film på eftermiddagen och sen vart de film :D mysigt va!
nu så sitter vi vi datan och ska snart fixa oss inför natten antar ja. vi kollade på snabba cash och sex and the city 2 dom var ju grymma enligt mig men sex and the city 2 va lite lång tråkig ibland ...


ses imorgon elr ikväll man vet aldrig ;)

idol+ mys = fredagsmys ;)

nemen tjenare!

idag så har ja då varit helt i full gång från morgon t kväll men råkade somna på studiehandledningen..inte bra!
fast när man har en sån bra lärare som väcker en gör de inget ;)
nej men de hyar varit en dkön da tycker ja! efterskolan så drog ja och några t ner på stan,skulle köpa present t papi som vi ska fira imorron för han jobbar på söndag.typiskt han!
men ja hittade något riktigt snyggt! sen iaf så e lovisa lika korkad som alltid och hon ska springa i till stadium och då halkar hon och landar på rumpa ! HAHHAA så skön unge asså!

men ses kasnke int mera ikväll för ja pallar liksom inte ,bra ursäkt va! men ja vågar iaf va ärlig! :D

dagens fråga ?

hur har du det i din neccesär ? och  vad har du i den?

svar:
hej tack för frågan! och ja jag har väldigt stökigt i min neccesär asså allt ligger huller om buller och allt ligger inte äns i neccesären + ja har inte en utan typ 5 ? men ja ahr olika saker i varje typ... i en har ja smink och en bad saker och en tofsar och ksit och en nagellack och massa mer. men ja använder nog inte mer än hälften av allt i neccesäreerna ? de e lite konstigt man ha så mkt men ändå använder man så lite ,faktiskt lite slöseri tycker ja! kanske ska sälja och öppna en loppis :D


ja ungefär så ;)

bilder från idag!



haha fia och ja som ställer upp hästarna som gnäggar ...hahahha!




heeh?

titta nu på vackra fanny och strunta i mig i bakgrunden..

bilderna kommer från http://fannyee.blogg.se

dagens fina låt



Would you know my name
If I saw you in heaven
Will it be the same
If I saw you in heaven
I must be strong, and carry on
Cause I know I don't belong
Here in heaven

tur att ni finns !


glömmer aldrig den dagen !

hhahaha,just nu vet ja inte va ja gör både skrattar och gråter erl okej inte gråter men vi lotsas de lät liksom vra om ni fattar... heh ja vet ja e liiittteee  skume men skit samma iaf ni vet ju att ja sa människorna i förra inläggert och de va sofie,viktor,anton och två tjejr till kommer tyvärr inte ihåg namnet ja har korttidsminne erl inte...
japp japp  nu ska ja npg ta och digga lite till min bra musik ;)

roligt elr !

hej bloggen hemma igen från en hektisk da elr kväll på stan...först så åkte ja,linda,fanny och fia ner på stan och viktor b och corre också men sen så va viktor me oss en stund innan han gick t några andra människor.
vi hade iaf skit kul asså vi tjejer vi skrattade som vanligt. sen så drog vi t doncen och då va dom andra männiksorna där och ja vi pratade lite med dom men ville helst inte.
iaf vi satte oss vid ett bord på typ andra sidan doncen och as garva åt allt vi sa typ. asså så jävla sköna kompisar man har och dom e ÄKTA som inte vissa andra!
sen så kom de andra männi.... och pratade lite me oss men vi va inte så intresserade,så ja vi satt mest och garva.haha usch va ja säger att vi skrattar mkt ni tror säkert att de är de ända vi gör elr nåt men de e de typ ;)
hah!
efter ett tag så drog vi och då lämnade vi linda hon skulle vara med sin syrra ett tag och vi gick nån stans,vi tänkte då åka hem och så möter vi några av killarna och dom ville köpa godis som sofia också ville. så vi hängde me men då ringer en annan person och så börjar två av killarna kuta iväg så vart de bara viktor b kvar tyckte lite synd om honom...men han fick ju va me oss ist så vi drog in på br och kollade lite..ja hittadse några hästar som man kunde rida på och då kommer fia dit och ja går därifrån,..haha! sen efter typ direkt så säger hon emma hjälp mig ! då har hon vält ner hella häst korgen så ja trodde ja skulle dö av skratt när ja såg henne stående över en korg me hästar! fanny tittar också och typ börjar böla för de va så kul!
så ja hjälper henne och lyfta tbx den och sen så va de klart kanske kommer bilder sen tagna av fanny så ni får se !

sen när vi skulle möta de andra två killarna så skulle vi gå t bussen och då säger nån av de luffare och ja tänker väl inte mer på de för ja hade liksom en genväg och precis när ja började gå nerför så ser ja att de står en luffare där och dricker och ja börjar skrika och kutar allt va ja har upp igen :O
och ja hade typ hjärtstillestånd då elr nåt !

 

visst låter de som en rolig dag? sen iaf så hängde fanny och fia me t mig och vi satte oss typ direkt vid datan ..ni vet ju hur fanny e ne skoja ;)

men ja dom har åkt nu så väntar bara på mamma !

stan..

ska på stan me linda o fanny o kanske sofia.. ska kollA på farsdag present:)
igår träna jag på en mojeng i mitt rum ...;)
o ja tycker att linda ska skaffa blogg för att den skulle va så jävla kul att läsa ... men hon tänkte skriva .. aja inget viktigt..... :)
de va nt linda som skrev...

beställt!

ja har beställt en skit fin skjorta från rut m.fl asså dom hade skit fina kläder jue! man kan även gå in på bubbleroom för dom hade dom kläderna också så de va skit kul och sitta och titta så ja kommer få den om ca 4 dagar,längtar! den va ju fett snygg.

aja de va de ja skulle säga kanske inte de viktigaste men ;)

 

tränat .

shiet e helt slut haha ne men ja har faktiskt varit duktig och tagit eget insiativ och tränat lite på våran cykel grej...
och ja har stått där ni i 20 min så nu tog ja en liten paus...elr ja heh!
men de e faktsikt rätt så kul om man har lite musik i bakgrunden och så så e de faktiskt mysiiigggt tycker ja ;)

aja de va iaf de ja hade för mig nu så seya

samtal...

hej bloggen!

har nyss kommit hem från ett tufft samtal nej men ja har haft ett samtal med min mentor och allt var bra ch så ..inget spec som ja skulle träna mkt på utan bara lite små grejer.skolan har varit bra och ja klarade biologin fick g om man nu skulle få betyg.. hah! e kanske inte jätte stolt över de men slipper iaf göra omprov.
sen hade vi ju håltimme idag som vanligt alltid lika skönt! men min lilla lovisa va inte i skolan idag :(
hoppas hon blir bättre t imorgon.

aja nu så hoppas ja på lite mat ! men ja e faktiskt inte så jätte hungrig.
men goodbye !

duschat

hejsan svejasn!
nu så har ja precis duschat och idag så har ja varit ed emma och de här blir ett snabb inlägg för ja ska ner och kolla på HOUSE !  så grymt bra :D

sess

i'll stand by you

love the way you lie

hej bloggen !
idag har ja inte bloggat för ja har bara suttit och lyssnat på musik för vi har en läxa t imorgon att man ska ha med sig en låt om livet till so och ja har inte riktigt hittat någon bra än men om ni har några förslag så säg gärna till !!

ses om ja hinner har mkt att stå i nu !

I will always be here for you, wished you could do the same for me

de känns som ett stort magplask.

EMA 's 2010

ja du nu så sitter ja i en väldigt mysig fotölj och bloggar samt tittar på tv och de är EMA på mtv men nu e de the hills vilket också e bra!
aja ja har lite halv ont i mitt lilla huvud och ja längtar definitivt inte t skolan imorrn ! de här lovet har gått för fort tycker inte ni de? ja hatar de för man hann typ inget kändes de som även fast ja hann shoppa och va me kompisar och så så känns de ändå som om nåt e fel som om ja ville göra en massa mer men de ville ja ju så då va inget fel ... aja ja har iaf bakat klart nu och de vart skit äckligt.. men mamma och pappa tyckte de vart bra men ja mådde bara illa efter..lite tråkigt och... äckligt.

men aja vi ses kanske inte så jätte mkt senare men ska blogga så mkt ja hinner nu!


shiet ja i början av 2010 !

baka !



japp nu så ska ja gå ner och hjälpa mamma med att baka rabarber paj och de e fett gott men inte om man äter för mkt! haha...
sen så ska ja hitta mitt glittriga förklädde om man bara måste ha när man bakar ,erl inte..
aja vi ses när ja väl har bakat klart kommer ta kort på de fina resultatet av något ja bakat.

 

 

i'll always remember you

I always knew this day would come
We'd be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There'd be laughter there'd be tears
But never thought that I'd walk away
With so much join but so much pain
And it's so hard to say goodbye

But yesterdays gone we gotta keep moving on
I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you

Nanananana

Another chapter in the book cant go back but you can look
And there we are on every page
Memories I'll always save
Up ahead on the open doors
Who knows what were heading towards?
I wish you love I wish you luck
For you the world just opens up
But it's so hard to say goodbye

Yesterdays gone we gotta keep moving on
I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you

Everyday that we had all the good all the bad
I'll keep them here inside
All the times we shared every place everywhere
You touched my life
Yeah one day we'll look back we'll smile and we'll laugh
But right now we just cry
Cause it's so hard to say goodbye

Yesterdays gone we gotta keep moving on
I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had I'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you

Nanananana

I'll always remember you
I'll always remember you



texten säger så jä*la mkt !

don't gamble with my heart

tjena mittbena!

nu så sitter ja hos en kompis och vi har lyssnat lite på musik och ska snart ta o köpa godis för ja har faktiskt tio kr med mig! men du får ta egna pengar hahah!! visst e ja snäll ja vet du behöver inte tack...heh.
nej men aja så kan de iaf låta när vi diskuterar en sak fast ibland blire värre och de är alltid ja som vinner elr ja tycker det iaf ( de har ja rätt i också) hah!

men ses senare :)

goodmorning



haha,där ser ni ja kan ju lite engelska !

nej men nu så håller ja på att fixa mig inför dagen med en kompis ska snart dra dit men vill gärna bli klar först.
annars så sitter ja väl bara och lyssnar på musik så de blir kul att hitta på något idag.

men vi ses senare!

natt blogg!

ja de blev ett senare inlägg också,ja e skit trött nu så de e hopp i säng och sova ut ordentligt för imorgon e de en ny da elr ja mena ida äh nu börjas de... hah!
aja seesss  iidag/imorgon ;)

pensionärsjävlar <3


asså de är helt sjukt roligt program ! såg de igår kväll på datan trodde ja skulle pissa på mig elr nåt dom är så jävla sköna!

"snorungar!" hahahaha :D (asgarv)

chill out

fett chill jue,haha finns de inte ett vin som typ heter det? för de står så på min miley crus affisch också !
ja la liksom bara märke t de...hehe.
men ja va har ni för er en lördags kväll?`asså vi skulle egentligen vara på middag hos emma och lovisa men mina föräldrar orkar såklart inte festa två dagar i rad så vi får se till att göra de någon annan gång!
men,men så går de ibland och tänk när ja e så gammal och sitter och säger att ja inte orkar fest5a två dagar irad..haha fick liksom den tanken i huvudet.


hon ser ju vääällllddddiiigggttt trött ut ?

puss puss

älskar verkligen den här låten !
den e så skön av sean banan och ja ni vet ju han e ;)


kissie e med i den!

club can't even handel me raight now


foto :  jag

... ja vet inte riktigt de där med rubriken men!
asså nu har ja inget att göra sitter bara och diggar med t musiken.
så om ni har något förslag på roliga saker att göra så skriv gärna kan behöva det!


stressig dag!

hej bloggen eler som en viss person säger hej alla läsare ;)

idag så har det varit lite stressigt så har inte hunnit blogga,vilket var synd för har varit på humör för det hela dan och så skiter de sig men nu är ja äntligen hemma efter att ja har varit på affären och sen t farfar och han e så skön mamma och ja fick smaka choklad men inte pappa för han e för tjock tycker han och ja me då men ja skojar ju bara lite .. hah!
sen så vart de direkt efter de t m&m och lilla söta freja som e den keligaste hunden ja träffat.
ja så där fick vi också lite fika sen så vart ja så trött så ja somnade i deras säng (vilket var riktigt mysigt)
men vi skulle typ åka direkt så de vart inte mkt t sömn.. tyvärr.
ja så snart blire väl mat här hemma och sen vet ja faktiskt inte va ja ska göra ,ska kanske försöka få med mamma och pappa på en buzz runda erl nåt .

aja er träffar ja ju snart igen :D


där har vi lilla dino ! tänk er då en större verison av den de är freja :)

godnatt sötnosar!

;*

magic

hejsaan alla söta läsare nu så sitter ja och dricker lite cola och felix sitter bredvid och kollar han ville ju vara med i bloggen såklart ! hahah,men iaf  vi har tittat på en läskig skräckfilm elr ja tyckte den va läskig men...de va ju liksom blod och sånt ! han som typ var mördaren hade en vit mask och var typ död i bilen..okej den heter scream 2 och ja hade aldrig sett den innan men de hade en viss annan...
aja ses senare antar ja elr ja menar imorgon elr nej de är ju ny da nu elr skit samma svårt att förklara för er som e liiiittteee tröga..ne skoja!

dags att dra!

så nu blire lite halv party då! så seya tonight.




outfit/facelook
ps.ja har tappat bort min mascara :O

make me feel like a movie

eh, visst har ja haft bra update idag? :D stolt! haha hoppas nu bara att ja kan fotsätt i denna bana elr va säger ni?
ja lyssnar just nu på dom bästa låtarna och den här är en ny favorit!


så jävla bra! hannah montana ft. lyaz så grym!

fucking finne !

åhhh,ja har fått en finne på hakan typ och den gör skit ont! ja måste ta lite clerasil och sen skölja med mkt vatten elr kanske en ansikts mask ! är de någon som har ett tips på hur man får bort en finne som är väldigt jobbig !

nu blire lunch.

jupp,jupp lite sen för lunch elr inte ,hah, ja har världens sjukaste humor :P

berättar mer senare min mat kallanr annars jue och då blirde inge gott!

tips ?


de här visste j inte men de sägs att man kan få vitare tänder av apelsin skal men ja fattar liksom inte ska man gnugga de på tänderna då elr ? någon som vet.. skriv gära då!
för smaken av skalet e inte speciellt god!

japp de va de ja hade i min hjärna just nu så ,hehe...

sena svar !

  

1.Beskriv din stil   svar: den är nog rätt normal tror ja lite söt men ändå tuff..elr?
2. hur skulle ditt dröm hår vara?  svar: platt och långt men lite vågit elr nåt :P
3. Vad tycker du om kissie ? svar: hon e konstig men bloggar roligt ;)
4. Vill du ha en stor blogg? svar: jaa såklart men vet inte om ja skulle palla...
5. Drö, yrke? :) ee, pilot än så länge !

av fanny

hur länge har du spelat fotboll ? 8 år tror ja ,fortfarande lika kul!
fotboll eller volleyball ? FOTBOLL ! ::D
vilket stjärnteckan har du ? vädur, den ser alltid konstigast ut på bilder :P
vilken är din favvofärg ? rosa och ljus grön och gul och....... haha alltså massa!
vart vill helst bo ? i spanien, man kan alltid drömma!

av natali

Hur tror du att människan kom till? genom gud + de står i min uppsats bra fråga! :D
VIlka är dina favoritbloggar? oj ja har många men dom ja läser mest är väl dessies och mina kompisars !
Vad är din högsta önskan? att bli rik nej men de finns många.
Vad är viktigaste egenskapen hos pojkvänner? att dom inte dissar en som typ i skolan och att dom iaf säger hej och så och såklart att dom är snälla + snygga ;)
Vad gillar du mest att läsa om i bloggar? mode tror ja och massa tips och grejer !

av hanna

hur gammal är du? ja e 13 år
var bor du? ...


av cajsa

favvo färg? många läs högre upp :)
husdjur? japp,en skit göllig kanin
pojkvän? ;o yes :)

av ebba och nathalie

vilken är din favvo butik ? oj ,ja tror reddevils
hur lång är du ? :P ehh... 1.60 nånting asså mer än 1.60 !
stan elr skärholmen ? skärholmen :D

av lovisa

* vilka bloggar följer du? ^^ alla möjliga ;)
* favoritmat? :) mammas kycklinggryta :P
* skulle du helst stinka eller vara överparfymerad? överparfymerad,haha den var rolig ;)
* sommar elelr vinter? SOMMAR
* trivs med din familj?^^ ja som fan :D
* kommer vi alllltid vara vänner? :') <3 jaaaaa solklart lika länga som ja kommer leva tills ja e 90 ! <3

av moa

Vilka bloggar läser du? många olika ja de står också högre upp om du vil ha ett exakt svar som e rätt likt de här men :P

av emma


vilken är din favo godis?:D vet faktiskt inte ja gillar sura saker och choklad :)

av ....

1.vad vill du helst ha hund elr katt   svar :hund ! ja ska ha fem när ja blir stor elr ja har sagt de i några år nu men man vet aldrig :P
2.vill du ha en kille elr tjej   svar: kille elr har en så ;)
3.gillar du choklad svar: menar du inte älskar  ;)
4..har du många kompisar svar: ja och de är ja stolt över för dom rockar fett!

av sandra

tack så mkt för frågorna :D



'

någon har gjort den på min mobil :P

opps ..

tack natali för att du påminde mig om att ja har haft en frågestund,de hade ja helt glömt bort efter mitt långa break ;) men ja ska se om ja inte hinner svara på dom idag !

brooke knows best


älskar programmet,pappan e fett skön och tänk va skönt att få bo där typ högst upp vid en strand på miami !
min dröm av nåt slag :)

men nu är ja äntligen klar med min uppsats och ja e fett stolt de var precis en sida och två rader på sida två så de känns lite onödigt men... om läraren ville ha så så ska hon få de så,fast ja har ingen aning om va de ska va för rubrik elr och de äns ska vara någon rubrik men de brukar vara det tror ja...

eelllsskkar er mina bloggläsare !

 

elsas värld



de är en bok ja verkligen skulle vilja läs!
den handlar om en tjej som då heter elsa som ni kanske förstår...
men hon flyttar till new york och satsar allt på karriären och då händer de en massa och hon jobbar då på en mode tidning.

ni vet ju vem sofi fahrman e de e liksom hon som de handlar om så elsa e liksom hennes påhittade person.
den här boken e ju uppföljaren till  elsas mode så ja ska nog börja med att läsa den och sen ta och köpa den andra!
dom verkar skit bra eller hur! den andra boken har precis släppts
så då e de väl bara att börja samla lite pengar ;)

skriver,skriver och skriver...



gosh de är så jobbigt att behöva plugga på ett lov elr okej ja pluggar inte men ja skriver en uppsats på datan..asså de ska vara mer än en sida och man ska skriva på st 12 man bara lycka till liksom !
men de e väl bara att börja någon stans så att man blir klar för ikväll så har ja ingen tid för sånt.
då blire partypartyparty ;)

 

i'm not ready to make nice i'm not ready to back down

onsdag : då var ja på stan med emma,lovisa och vi mötte viktor och harlad och va me dom men vi hälsade även på fanny,fia,amanda och moa och julia de var jätte kul att få se dom!
men sen så hängde iaf killarna me oss ner t stan och dom skulle köpa godis så vi väntade och åkte sen hem t mig och de hängde me marco kom även springande t bussen,han e så skön ;)
där så packade ja ihop grejer ja skulle ju sova hos emma och lovisa och när vi väl kom dit så kom fanny linda och fia som också skulle sova där,vi hade skit kul kommer nog att ladda upp en video sen kanske när lovisa gör en grej tror aldrig ja har skrattat så mkt i hela mitt liv!! :D
men vi gjorde en massa skoj och ja har blivit grym på buzz!
sen somnade vi typ vid två elr nåt och vaknade vid tio.

torsdag: ja när vi hade vaknat så skulle typ linda åka vid elva ,så dår var de vi andra kvar och vi körde fångarna på fortet de e verkligen skit kul! och då så fick ja ta mig ett bad...haha och vart tvungen att durcha efter. Sen så hade vi lite skönhetsstudio vilket var lika kul de asså man kan inte göra tråkiga grjer med dom här tjejerna ! men vi skulle göra en musikvideo till miley cyrus party in the USA men de gick sådär alla hade shorts och vi var ute och frös ihjäl! så vi gick in och baka ist vi gjorde "snörutor" lovisas nya namn på mockarutor...haha hon e ju för skön.
lovet blir bara bättre och bättre!

Ps. emma och lovisa ja har grymt ont i mina kinder!!! :O
haha,vi hade typ ett litet krig om man kan kallade de för ja vanna ju så kriget avslutades ganska snabbt ;)




glimmy chimmy (?)



snyggt va?
ja vet..men de e iaf som klistermärken eler kristaller såklart kostade runt 120 00 kr nej skoja kostade typ 29 men asså man fick typ tre för 70 nånting så ja betalade till emma och hno köpte tre så fick ja en.
så sen smyckade vi våra snygga mobiler ja ellr linda gjorde min för ja e inte så pysslig som hon e...
så då litar man på henne!
men ja e jätte nöjd,fast de negativa e att man kan typ inte ha den i fickan på jeans för då känns de som om kritallerna ska lossna...aja får väl ta och va lite försiktig !

slappardag

hej bloggen !

idag så har ja en liten slappar dag sitter hemma med datan i knät och tar de bara lungt.
men ikväll så blir de fest hos några och de blir skit grymt som vanligt lite chill och sånt ni vet ;)
så ja hoppas på att kunna hålla bloggen uppdaterad idag för e verkligen på blogg humör!

annars så blir de att sätta på sig lite sköna kläder och ta och tjocka till sig med lite glass.

älskar er också mina sköna bloggläsare :)


hur raka är dom? ;) man får ju ont i huvudet av att titta på de !!

tidsinställt

hej bloggen just nu är ja då i sthlm och shoppar loss kul va? a ja vet...
men iaf vi har varit och köpt löshår nu och de kommer att bli fett snyggt!!
men ja skriver mer när ja kommer hem och då kommer de bilder från dagen.

se you later aligator ;)

stockholm idag :D

hej bloggen elr godmorgon,väldigt tidigt uppe idag för ja e på mammas jobb och ja e helt slut för igår så var ja ju på hallowheen fest de var skit kul!
ja kan berätta mer om de senare. för idag så ska ja till stockholm! och shoppa så då blir det löshår och kläder att titta lite på nu t vintern och lite sånt.så de blir en hel dag med minna mamma och sen kommer även moster ner också så får träffa henne.men nu så sitter ja på mammas jobb och dricker lite vatten ska snrt ta och äta en frukost men de blir lite senare tror ja för ja e aldrig hungrig på morgonen..konstigt faktiskt för dom säger ju att frukosten är dagens viktigaste måö och så e man inte hungrig de e lite konstigt tycker ja.
men iaf e den nån som har sett nåt syggt så e de bara att tipsa blir jätte glad !
RSS 2.0