roligt elr !

hej bloggen hemma igen från en hektisk da elr kväll på stan...först så åkte ja,linda,fanny och fia ner på stan och viktor b och corre också men sen så va viktor me oss en stund innan han gick t några andra människor.
vi hade iaf skit kul asså vi tjejer vi skrattade som vanligt. sen så drog vi t doncen och då va dom andra männiksorna där och ja vi pratade lite med dom men ville helst inte.
iaf vi satte oss vid ett bord på typ andra sidan doncen och as garva åt allt vi sa typ. asså så jävla sköna kompisar man har och dom e ÄKTA som inte vissa andra!
sen så kom de andra männi.... och pratade lite me oss men vi va inte så intresserade,så ja vi satt mest och garva.haha usch va ja säger att vi skrattar mkt ni tror säkert att de är de ända vi gör elr nåt men de e de typ ;)
hah!
efter ett tag så drog vi och då lämnade vi linda hon skulle vara med sin syrra ett tag och vi gick nån stans,vi tänkte då åka hem och så möter vi några av killarna och dom ville köpa godis som sofia också ville. så vi hängde me men då ringer en annan person och så börjar två av killarna kuta iväg så vart de bara viktor b kvar tyckte lite synd om honom...men han fick ju va me oss ist så vi drog in på br och kollade lite..ja hittadse några hästar som man kunde rida på och då kommer fia dit och ja går därifrån,..haha! sen efter typ direkt så säger hon emma hjälp mig ! då har hon vält ner hella häst korgen så ja trodde ja skulle dö av skratt när ja såg henne stående över en korg me hästar! fanny tittar också och typ börjar böla för de va så kul!
så ja hjälper henne och lyfta tbx den och sen så va de klart kanske kommer bilder sen tagna av fanny så ni får se !

sen när vi skulle möta de andra två killarna så skulle vi gå t bussen och då säger nån av de luffare och ja tänker väl inte mer på de för ja hade liksom en genväg och precis när ja började gå nerför så ser ja att de står en luffare där och dricker och ja börjar skrika och kutar allt va ja har upp igen :O
och ja hade typ hjärtstillestånd då elr nåt !

 

visst låter de som en rolig dag? sen iaf så hängde fanny och fia me t mig och vi satte oss typ direkt vid datan ..ni vet ju hur fanny e ne skoja ;)

men ja dom har åkt nu så väntar bara på mamma !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0