i'm not ready to make nice i'm not ready to back down

onsdag : då var ja på stan med emma,lovisa och vi mötte viktor och harlad och va me dom men vi hälsade även på fanny,fia,amanda och moa och julia de var jätte kul att få se dom!
men sen så hängde iaf killarna me oss ner t stan och dom skulle köpa godis så vi väntade och åkte sen hem t mig och de hängde me marco kom även springande t bussen,han e så skön ;)
där så packade ja ihop grejer ja skulle ju sova hos emma och lovisa och när vi väl kom dit så kom fanny linda och fia som också skulle sova där,vi hade skit kul kommer nog att ladda upp en video sen kanske när lovisa gör en grej tror aldrig ja har skrattat så mkt i hela mitt liv!! :D
men vi gjorde en massa skoj och ja har blivit grym på buzz!
sen somnade vi typ vid två elr nåt och vaknade vid tio.

torsdag: ja när vi hade vaknat så skulle typ linda åka vid elva ,så dår var de vi andra kvar och vi körde fångarna på fortet de e verkligen skit kul! och då så fick ja ta mig ett bad...haha och vart tvungen att durcha efter. Sen så hade vi lite skönhetsstudio vilket var lika kul de asså man kan inte göra tråkiga grjer med dom här tjejerna ! men vi skulle göra en musikvideo till miley cyrus party in the USA men de gick sådär alla hade shorts och vi var ute och frös ihjäl! så vi gick in och baka ist vi gjorde "snörutor" lovisas nya namn på mockarutor...haha hon e ju för skön.
lovet blir bara bättre och bättre!

Ps. emma och lovisa ja har grymt ont i mina kinder!!! :O
haha,vi hade typ ett litet krig om man kan kallade de för ja vanna ju så kriget avslutades ganska snabbt ;)





Kommentarer
Postat av: natali

när ska du svara på frågorna i frågestunden ?:)<3

2010-11-05 @ 12:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0