julkalendern

idag är det ju 1 dec för er som inte visste, men iaf idag så fick ja öppna första luckan i min sminkkalender och kan ni gissa va det var? jo en vit ögonskugga riktigt söt faktiskt.hoppas den är bra också ... !

men iaf imorse så gick ja då upp vid sju för att titta på julkalendern de är liksom en tradition så ja kommer säkert att göra samma sak när ja är 30 och bor ensam med tre katter på ett ålderdomshem .. hah ,nej då men ja kommer att göra det i några år frammåt och idag så var det första delen av julkalendern och den verkar bra faktiskt.

lite små rolig om en familj som har alla konstiga familjemedlemar en som jobbar på finlands färjan men slutade för hon fick gör allt och de var meningen att hon skulle vara kock men vart också bingo skötare och massa annat och en dotter som ser ut som en hippie av ett konstigt slag och en son som gillar djur och snor grannens hund...och sist men inte minst stor försäljaren till farsa och han kommer t sthlm och kan inte sälja nånting.. så han sägerupp sig för han hittar ett jätte billigt hotell som dom ska flytta till och sen slut !

visst verkar den bra elr okej har ju inte sett så mkt men..


min egen lilla blogg kalender ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0