brundin ab igång igen !

ja då så siter ja och linda och tittar på så mkt bättre ,och garvar läppen av oss åt lasse berghagens kommentar när dom smäller raketer ,han står lixom och håller i en burk kräftor som e döda och då säger han såhär : om inte kräftorna hade varit döda nu så hade dom SMÄLLT av ! hahahahahahahahahahaha XD fattar ni ? asså dom smällde ju raketer och då sa han smälla av :P

men iaf de var inte de ja skulle säga men nu sa ja det ändå... aja !
när linda och ja skulle koka makaroner och kötfärssås så frågar ja om det finns nötter i köttfärsen och hon bah :
ja de är nötköt ,hahahah x'd !

sen såg vi på slutet av narnia (lindas hat film) och då så kommer en kille som heter edmund och försöker döda en häxa men då sätter hon svärdet i hans bröst och då så ligger han där halv död och väntar på döden... sen iaf så vinner narnia kriget och då så ser dom edmund ligga där och nästan dör så dom springer dit och han bah : ja kan inte andas då kommer linda med en sån korkad kommentar.. HAN HAR ASTMA !!!
sen så får man se lite av slutet när dom har räddat honom och då har dom blivit vuxna ,dom kommer ridandes på hästar och edmund stannar och syskonen frågar varför? han bah : ja måste hämta andan och då kommer linda in i filmen igen och säger JA SA JU ATT HAN HADE ASTMA !!



HALLOWEEN  2010


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0